Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR lanseaza cursuri pentru utilizarea produselor de protectie a plantelor

madr-lanseaza-cursuri-pentru-utilizarea-produselor-de-protectie-a-plantelor

MADR, prin Autoritatea Nationala Fitosanitara, anunta lansarea aplicatiei FITS destinata utilizatorilor profesonisti, distribuitorilor si consilierilor privind utilizarea durabila a produselor de protectie a plantelor, in data de 1 octombrie 2024, conform comunicatului institutiei.


Procesul de formare profesionala va fi digitalizat.
 
Statele memebre UE au obligatia de a se asigura ca toti utilizatorii profesionisti, distribuitorii si consilierii au acces la o formare corespunzatoare realizata de organisme desemnate de autortatile competente, potrivit directivelor europene de stabilire a unui cadru de actiune comunitara in vederea utilizarii durabile a pesticidelor.
 
De asemenea, ANF desfasoara cursuri de formare pentru instruirea utilizatorilor profesionisti, distribuitorilor si consilierilor. Acestia vor putea dobandi cunostinte suficiente cu privire la utilizarea durabila a produselor de protectie a plantelor, tinand cont de diversele roluri si responsabilitati ale acestora.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Persoanele care desfasoara activitati profesionale cu produse de protectie a plantelor au obligatia de a urma cursul de instruire in vederea obtinerii certificatului de formare profesionala.
 
Cei care doresc sa se inscrie la curs pot accesa urmatorul link: https://fits.anfdf.ro

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016