Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magiunul de Topoloveni, exponat de marca in Dubai

magiunul-de-topoloveni-exponat-de-marca-in-dubai

Magiunul de prune Topoloveni participa, in perioada 25-27 noiembrie, la cea mai mare expozitie dedicata industriei alimentelor naturale si organice- MENOPE ( Middle East Natural & Organic Product Expo 2014), care se desfasoara in Dubai.


Potrivit unui comunicat remis de producatorul roman Sonimpex Topoloveni, evenimentul de la Dubai reuneste cei mai importanti producatori de alimente naturale si ecologice din lume.
 
„Ajunsa la cea de-a 12-a editie, MENOPE este printre cele mai importante expozitii internationale in domeniul alimentatiei ecologice, piata din Orientul Mijlociu fiind piata cu cea mai mare dezvoltare din lume, pe acest segment. Magiunul ecologic de prune Topoloveni participa la targul MENOPE cu o certificare HALAL, primita de la Mufiatul Cultului Musulman in Romania. Speram ca aceasta certificare sa garanteze in piata araba calitatea deosebita a magiunului de prune Topoloveni”, a declarat Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
 Magiunul de prune Topoloveni participa la MENOPE 2014 ca parte a programului pe fonduri europene „I love European Fine Foods”, care a fost accesat de Sonimpex Topoloveni deoarece este singurul produs romanesc recunoscut la nivelul UE pentru traditionalitate, unicitate si autenticitate, prin acordarea Indicatiei Geografie Protejate.
 
Acesta este al doilea program de promovare pe bani europeni accesat de producatorul roman, dupa „Eureka: Descoperiti comorile Europei” care vizeaza promovarea produsului pe pietele din Norvegia, Elvetia si Rusia, program care a debutat in 2013.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ambele programe se vor derula pe o perioada de trei ani si au ca scop promovarea produselor alimentare de top din UE pe piete terte.
 
Magiunul de prune Topoloveni este Furnizor al Casei Regale a Romaniei, multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutului pentru Gust si Calitate Bruxelles.
 
Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten si poate fi consumat de la varsta de 6 luni — cand incepe diversificarea alimentatiei. De asemenea, potrivit producatorului, Magiunul poate fi consumat si de persoanele bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C.Paulescu.
 
„Prin participarea din Dubai, Magiunul de prune Topoloveni incheie un an important din punctul de vedere al evenimentelor internationale la care a reprezentat Romania, bifind prezenta la expozitii si targuri in Seul, Moscova, Oslo, Zurich, Berlin si Muntenegru”, se mai arata in comunicatul citat.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016