Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un ciorchine de strugure, vandut cu 11.000 de dolari

un-ciorchine-de-strugure-vandut-cu-11000-de-dolari

Cine a spus ca nu vrea sa devina taran agricultor este posibil sa nu fi stiut cati bani poti face in acest domeniu, iar cea mai recenta dovada ne vine direct de la o licitatie. Un ciorchine de strugure a fost vandut cu 11.000 de dolari.


Takashi Hosokawa, managerul unui lant hotelier, a platit suma uriasa pentru 24 de boabe de strugure, apreciati pentru zeama lor, continut ridicat de zahar si aciditate scazuta. Este cel mai scump strugure vandut vreodata. 
 
Strugurii rosii Ruby au fost dezvoltati in Ishikawa si au intrat pe piata in 2008.
 
Aproximativ 26.000 de struguri vor fi vanduti in acest an, insa nu toti vor avea preturile record inregistrate la licitatia Kanazawa.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
Fructele scumpe, apreciate pentru aspectul si gustul lor, reprezinta un bun de lux in Japonia, cumparate sub forma de cadouri sau in scopuri promotionale de catre companii.
 
"Oamenii cumpara aceste fructe costisitoare pentru a demonstra cat de speciale sunt darurile lor pentru destinatari, pentru ocazii speciale sau pentru cineva important din viata lor, chiar si seful tau", a declarat pentru CNN, Soyeon Shim, decanul scolii de ecologie de la Universitatea Wisconsin-Madison.
 
Soiul Ruby Roman este crescut si vandut in intregime in Japonia, mai precis in Ishikawa. Strugurii s-au aflat timp de 14 ani in dezvoltare, fiind pusi la vanzare de-abia in anul 2008. 

struguri ruby roman
 
E important sa intelegem ca in Japonia exista o cultura a daruirii de fructe gustoase, bune, rare si scumpe. Ele sunt date invitatilor importanti ai tarii sau celor care platesc bani grei pentru cateva nopti de cazare la un hotel de lux. Soiul acesta de struguri intruneste toate aceste caracteristici, iar cultivatorii pastreaza secretul si cantitatea limitata plantata anual.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016