Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prognoza agrometeorologica pentru perioada 17 - 23 septembrie 2013

prognoza-agrometeorologica-pentru-perioada-17-23-septembrie-2013

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca in saptamana 17 - 23 septembrie vremea va continua sa se raceasca, la nivelul intregii tari. Sunt posibile ploi cu caracter de aversa, caderi de grindina si intensificari ale vantului.


Temperaturile minime se vor situa intre 6 si 16 grade Celsius, in aproape toate regiunile agricole. Maximele vor fi cuprinse intre 13 si 29 de grade Celsius, temperaturile fiind apropiate de mediile multianuale.

La nivelul solului, la adancimea de semanat, temperaturile vor cuprinse intre 14 si 25 de grade Celsius, in majoritatea zonelor agricole, temperaturi ideale pentru desfasurarea lucrarilor de semanat si pentru parcurgerea fazelor de germinare si rasarire la culturile infiintate deja pana la aceasta data.

Din punct de vedere al precipitatiilor, ANM informeaza ca instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin ploi cu caracter de aversa, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, la nivelul intregii tari. Totodata, vor fi conditii de producere a grindinei, iar cantitatile de apa pot depasi 20-25 l/mp si izolat chiar 50 l/mp, in special in prima parte a intervalului.

Rezerva de apa pe adancimea de sol 0-20 cm (ogor) se va incadra in limite satisfacatoare, apropiate de optim si optime, pe aproape intreg teritoriul agricol al tarii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Izolat, in sud-estul Munteniei si al Moldovei se vor semnala excese de umiditate, precum si baltiri temporare de apa la suprafata solului. in Oltenia, jumatatea de sud a Dobrogei, sud-vestul si sud-estul Munteniei, sudul si sud-vestul Banatului, local in sud-vestul si estul Transilvaniei, vestul Crisanei si al Moldovei, continutul de apa in sol va inregistra valori scazute (seceta pedologica moderata) si deosebit de scazute (seceta pedologica puternica si extrema).
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016