Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crescatorii de animale iau masuri

crescatorii-de-animale-iau-masuri

Crescatorii de animale isi fac griji din ce in ce mai mari in legatura cu pesta micilor rumegatoare.


Desi nu a fost semnalat vreun caz de imbolnavire in Dambovita, crescatorii de animale au inceput sa ia masuri pentru a evita extinderea bolii din alte zone catre fermele lor. 
 
In aceasta perioada, proprietarii de animale evita sa cumpere si sa aduca in propriile ferme ovine sau caprine din alte ferme si spun ca incearca sa ramana izolati de zonele in care aceasta boala face probleme.
 
"Am crezut ca o sa fie un caz izolat, insa se pare ca se extinde de la o zi la alta. Acum am inceput sa ne facem si noi griji. Suntem intr-o zona izolata si speram ca aici, la stana, boala sa nu apara. Chiar nu avem de unde sa luam aceasta boala, aici. Suntem doar noi si animalele noastre, nu ar avea de unde sa patrunda, dar nu se stie niciodata", spune un alt crescator de animale, Ion Floroiu.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
Sunt si crescatori de animale care nu cred ca aceasta boala exista. De asemenea, spun ca prin aceasta campanie se vrea distrugerea fermelor, asa cum s-a intamplat in anii trecuti cu gripa aviara la pasari sau pesta porcina la suine.
 
Cu toate acestea, fermierii trebuie sa respecte recomandarile autoritatilor. Pesta micilor rumegatoare nu se transmite de la animal la om, ci doar intre animale, iar carnea provenita de la animale infectate poate fi consumata fara niciun risc.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton