Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei pentru o curte aranjata cu minim de efort

3-idei-pentru-o-curte-aranjata-cu-minim-de-efort

Coltul tau de Paradis, cu aceste idei simple de aplicat, e deschis! Oricine si-ar dori sa aiba o curte perfect aranjata, care sa-i aduca linistea si o atmosfera relaxanta. Dar ce facem cand timpul si resursele nu sunt mereu de partea noastra? Pentru aceste situatii, am strans trei idei usor de implementat care sa-ti transforme curtea.

Plantele perene, gradina vivace

Nu putem avea o gradina veritabila fara plante, iar cele perene sunt ideale pentru amenajarea gradinii. Acestea sunt plante care se autoregenereaza, crescand si inflorind an de an. Astfel, vei economisi timp si efort in ingrijire pe termen lung. Printre cele mai populare se numara lavanda, crizantemele sau hosta.

De asemenea, alege vegetatia si in functie de locatia ta geografica: preponderent insorit, zona umbroasa, sol uscat sau umed.

Odata plantate, acestea vor inflori si se vor inmulti, ocupand spatiile goale si oferindu-va un spectacol colorat. De asemenea, ele va vor delecta serile cu miresmele lor inconfundabile, intr-un cadru intim.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Gazonul, coltul verde al casei tale

Intr-o zi calduroasa de vara, nimic nu e mai placut decat relaxarea pe un gazon proaspat tuns. Totusi, mentinerea unui gazon frumos poate fi o adevarata provocare, daca nu ai instrumentele potrivite.

Asadar, pentru un gazon perfect cu un minim de efort, ar trebui sa investesti intr-o masina de tuns gazonul sau, si mai bine, intr-o motocoasa. Motocoasele, fie motocoase pe benzina sau electrice, sunt utilaje de gradinarit de tipul 2-in-1 care iti permit atat sa tunzi gazonul, cat si sa te ocupi de tufisuri sau de vegetatia mai rezistenta. Ele sunt disponibile in variante diferite, in functie de puterea motorului si de latimea de taiere, pot face fata unor sarcini diferite.

De exemplu, o motocoasa cu o putere de 1200W si o latime de taiere de 40 cm este ideala pentru o curte de marime medie cu un gazon uniform. O astfel de motocoasa te va ajuta sa mentii gazonul tuns si curat, fara a depune un efort ridicat. In plus, datorita functiei de taiere in unghi, poti ajunge cu usurinta si in locurile mai greu accesibile.
 

Mobilier din paleti, confort rustin in aer liber

Pentru a adauga un strop de originalitate si confort in curtea ta, la un pret minim, foloseste paleti. Rezistenti la intemperii, ei pot fi usor transformati in piese de mobilier. Fie ca alegi sa construiesti o banca, un hamac sau o masa, vei aduce un suflu nou in amenajarea exterioara.

Pentru a personaliza aceste piese, le poti vopsi sau le poti lasa naturale pentru un aspect rustic. Adauga perne confortabile si lumini de exterior pentru a crea un spatiu linistit si relaxant, perfect pentru a citi o carte sau pentru a te bucura de o cafea dimineata.

Pentru o atmosfera de vis, adauga perne colorate, lumini de exterior si poate chiar o mica fantana pentru a crea o atmosfera relaxanta. Nu uita de insecte - exista o serie de plante care le alunga si care pot fi integrate cu succes in design-ul gradinii, precum lamaita, rozmarinul sau galbenelele. Acestea vor imbunatati nu numai aspectul curtii, ci si confortul gradinii tale.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016