Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

556 de litri de vin contrafacut confiscati in Slatina

556-de-litri-de-vin-contrafacut-confiscati-in-slatina

Inspectoratul de Politie Judetean Olt a capturat in urma unei razii intr-un complex comercial de pe raza municipiului Slatina peste jumatate de tona de vin contrafacut. Razia a fost efectuata in zona bazarului ‚Mihai Trade’. Politistii IPJ Olt in colaborare cu Directia Agricola Olt au vizat firmele care comercializau produse vinicole.


Actiunea de verificare a conformitatii produselor vitivinicole aflate in retelele de comercializare de pe raza municipiului Slatina a fost efectuata de catre politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Olt in colaborare cu reprezentanti ai Directiei Agricole Olt in cursul zilei de 21 august.
 
Razia a fost organizata in zona complexului ‚Mihai Trade’, iar in urma actiunii au fost descoperite trei societati comerciale care comercializau marfa de contrabanda in interiorul a 278 de peturi a cate doi litri fiecare.
„Din cercetarile de la fata locului, dar nu numai, s-a stabilit ca intreaga cantitate de vin provenea de la o societate comerciala din Buzau - producator si imbuteliator, care lansase pe piata spre  comercializare o serie de vinuri falsificate. Acest lucru a rezultat din rezultatele analizelor organoleptice si de compozitie fizico-chimica efectuate de Laboratorul de Spectrometrie de Masa, Cromatografie si Fizica Ionilor din Cluj-Napoca”, a sustinut comisar-sef Claudiu Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
 
Cantitatea de vin de contrabanda, un total de 556 de litri, a fost confiscata de politisti. Cercetarile vor fi continuate, fiind deschis in acest caz un dosar penal pentru infractiunea de falsificare sau substituire a vinurilor, ori a bauturilor pe baza de must si/sau vin.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h










Sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016