Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Acaricidele functioneaza impotriva unui numar de peste 10 daunatori - iata lista completa!

acaricidele-functioneaza-impotriva-unui-numar-de-peste-10-daunatori-iata-lista-completa

Daunatorii din clasa arahnidelor afecteaza atat culturile agricole, livezile, gradinile, cat si sanatatea oamenilor. Tocmai de aceea, folosirea unor substante care sa ii extermine sunt imperative pentru orice tip de cultura, fie ca este vorba despre cereale sau legume, fie de pomi fructiferi sau alte plante.


O categorie de pesticide frecvent utilizata, care asigura o paleta larga de acoperire, cu un inalt grad de eficienta, siguranta si accesibilitate poarta denumirea de acaricide. Acestea combat daunatorii din clasa arahnidelor, respectiv acarienii, care produc daune foarte mari culturilor. Iata lista completa a speciilor ce pot fi eliminate cu ajutorul acestor substante!
 
1. Omizile
 
Acaricidul Voliam Targo face parte din ultima generatie de insecticide si are un spectru larg de actiune, oferind protectie pe o perioada lunga de timp. Este sistemic local, rezistent la spalare si selectiv cu mediul inconjurator si cu entomofauna utila. Prezinta siguranta pentru consumatori si se foloseste cu rezultate excelente pentru culturile de ardei in sere si solarii, capsuni, castraveti, dovlecei, fasole, par, pepeni galbeni, pepeni verzi, tomate si vinete. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
2. Gandacul de Colorado, gargaritele
 
Insecticidul Actara te poate scapa de efectele negative ale gandacului de Colorado. Functioneaza optim pentru a proteja culturile de cartofi si vinete, si combate daunatorii atat in stadiul de larva, cat si de adult. Tot cu acest produs poti scapa si de gargarita florilor de mar, afide, tripsii, minierul marmorat, viespea semintelor de prun, precum si de multi alti daunatori. 
 
3. Paianjenii
 
Din categoria de Insecto-acaricide, produsele Koromite si Milbeknock actioneaza asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ale acarienilor. Au rezultate excelente in combaterea Paianjenului rosu comun la castraveti, Paianjenului rosu al pomilor la livezile de mar si Paianjenului rosu comun la vita-de-vie. 
 
4. Trips
 
Tot prin intermediul acestor substante poti scapa si de aceasta categorie de daunatori care afecteaza cu precadere culturile de ardei, capsuni si castraveti, pepenele de camp, plantele ornamentale, salata de camp, tomatele de sera si vinetele. 
 
5. Musca miniera
 
Musca miniera face ravagii in culturile de ardei de sera, capsuni, castraveti, pepeni, tomate si vinete. Poate fi combatuta eficient cu insecticidele Vertimec si Voliam Targo.
 
6. Plosnita cerealelor
 
Culturile de grau sunt expuse frecvent atacurilor plosnitei cerealelor. Insecticidul Actara actioneaza in combaterea acestor daunatori atat atunci cand sunt in stadiul de larva, cat si in faza de adult.
 
7. Acarianul comun, acarianul Galicol, acarianul rosu
 
Acarienii au o afinitate deosebita pentru livezile de pomi fructiferi, respectiv cele de mar, par, gutui, piersic, cais, nectarin si prun, pentru culturile de pepeni, capsuni, zmeur, mur si vita-de-vie si pentru cele de ardei, castraveti, tomate si vinete. Exista o gama extinsa de acaricide care te pot ajuta in combaterea acestor daunatori, ca de pilda Vertimec, Voliam Targo si Envidor.
 
8. Paduchi, purici
 
Actara si Vertimec acopera un spectru larg si in grupa puricilor si paduchilor. Astfel, Actara poate combate puricele melifer la mar si par, iar Vertimec combate paduchele verde al castravetilor, paduchele lanos, paduchele din San Jose - generatia de vara - la mar si prun, paduchele verde la piersic si paduchele cenusiu la varza. 
 
9. Molia miniera si minierul marmorat
 
Minierul marmorat si molia miniera ataca indeosebi livezile de mar, par si gutui. Pentru combaterea lor poti apela la acaricide precum Vertimec, Actara si Milbeknock.
 
10. Afidele
 
Daca vrei sa salvezi productia de cartofi de sub actiunea daunatoare a afidelor, foloseste insecticidul Actara cu actiune soc asupra acestora. Produsul are durata lunga de actiune si combate daunatorii atat in stadiul de larva, cat si de adult.
 
Consulta intreaga gama de acaricide si alege produsele care raspund cel mai bine gospodariei tale! Aplica substantele conform indicatiilor din prospect si bucura-te de culturi sanatoase si recolte bogate!
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016