Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR a primit certificarea ISO 37001

afir-a-primit-certificarea-iso-37001

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a primit certificarea ISO 37001 prin care se atesta respectarea standardelor anti-mita.


In cadrul intalnirii dintre reprezentantii RINA si AFIR, ce a avut loc la inceputul lunii iulie a.c., Alessandro ROMEI, EMEA Senior Director la RINA, a inmanat certificatul, conform standardului ISO 37001 – Sistem de Management Anti-Mita, domnului Adrian CHESNOIU, Director General AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale).
 
RINA este prezenta in Romania din anul 2006 si ofera o gama larga de servicii de certificare, verificare a conformitatii, inspectii si instruire si ofera o gama larga de solutii personalizate de inalta calitate in sectoarele de industrie energetica, marina, certificare, transport si infrastructura.
 
“Va felicit pentru implicarea dvs. in procesul de certificare, aveti o echipa foarte bine pregatita cu care am lucrat eficient. Pentru RINA a fost o placere colaboram si este o onoare sa va avem in portofoliul nostru de clienti”, a declarat Alessandro Romei in cadrul intalnirii.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
De asemenea, Directorul General AFIR, Adrian Chesnoiu, a subliniat importanta sistemului de management ISO 37001, fiind un standard de referinta care asigura un set de bune practici cunoscute atat la nivel national cat si la nivel international.
 
AFIR, subordonata Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, asigura implementarea tehnica si financiara a Programului National de Dezvoltare Rurala si incepand din luna iulie este prima insitutie publica care a fost certificata conform standardului ISO 37001, sistemul de management anti-mita.
 
ISO 37001 ofera directii relevante pentru organizatii, dupa stabilirea programelor de conformitate anticoruptie si a sistemelor de management. Acesta este conceput cu atentie pentru a ajuta organizatiile sa previna, sa detecteze si sa raspunda proceselor de coruptie, respectand in acelasi timp legile anti-coruptie. Masurile impuse de ISO 37001 sunt concepute pentru a fi integrate cu procesele si controalele existente. Standardul urmareste structura comuna la nivel inalt, ceruta de standardele sistemului de management ISO.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton