Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFM: Lista instalatorilor de panouri fotovoltaice a fost validata

afm-lista-instalatorilor-de-panouri-fotovoltaice-a-fost-validata

Persoanele fizice si unitatile de cult vor putea selecta din aplicatia informatica unul dintre cei 515 instalatori validati pentru a le fi verificate documentele depuse in cadrul programului "Casa Verde Fotovoltaice", potrivit anuntului Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor.


In ceea ce priveste bugetul, pentru aceasta sesiune s-au alocat aproape doua miliarde de lei. Din aceasta suma, peste 1,7 miliarde de lei sunt alocati persoanelor fizice, iar 17,5 milioane de lei unitatilor de cult.
 
"In acest an, acordam o atentie deosebita zonei de eficienta energetica, Programul Casa Verde Fotovoltaice avand un buget de aproape 2 miliarde de lei, dublu fata de sesiunea precedenta. Ne dorim ca toti cei 87.500 de solicitanti care au aplicat anul acesta sa devina prosumatori in cel mai scurt timp. Apreciez interesul deosebit manifestat pentru accesarea acestui program, din partea persoanelor fizice si a unitatilor de cult.

Organizarea pe regiuni a fost o idee excelenta care a contribuit esential la succesul programului. Acesta e un program care va continua si in anii urmatori, astfel incat sa avem astfel de surse de energie verde pe cat mai multe case", a declarat Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
In termen de maximum 30 de zile de la data selectarii instalatorului de catre un solicitant, instalatorul analizeaza documentele si selecteaza in aplicatie solicitantii eligibili, potrivit ministerului de resort.
 
De asemenea, AFM genereaza prin intermediul aplicatiei listele cu proiectele solicitantilor eligibili. Dupa publicarea listelor solicitantilor aprobati, instalatorul se va putea apuca de montarea fotovoltaicelor.
 
In cazul implementarii proiectului, acesta se realizeaza in termen de 12 luni de la aprobarea proiectului. Aceasta perioada cuprinde realizarea instalatiei si obtinerea certificatului de racordare.
 
De la data de 6 septembrie, in termen de maximum 90 de zile, se pot incepe urmatorii pasi:
 
- selectarea de catre solicitant a unui instalator validat
- efectuarea analizei de catre instalator a documentelor incarcate de solicitant
- aprobarea de catre instalator a solicitantilor eligibili
 
Finantarea se acorda in cuantum de maximum 20.000 de lei, sub conditia suportarii unei contributii proprii a beneficiarului de 2.000 de lei. In acest fel, suma finantata de AFM se scade de catre instalatorul validat din valoarea totala a facturii, diferenta pana la valoarea totala suportand-o beneficiarul din surse financiare proprii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016