Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Anemia infectioasa ecvina a fost depistata la mai multe animale din Bacau

anemia-infectioasa-ecvina-a-fost-depistata-la-mai-multe-animale-din-bacau

Mai multi cai au fost sacrificati in judetul Bacau dupa ce acestia au fost depistati anemie infectioasa ecvina, o boala de natura virala care se manifesta la cai, catari si magari, informeaza presa locala care citeaza surse din Directia Sanitara Veterinara Judeteana.


Potrivit datelor furnizate de Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bacau, in primele sase luni ale anului in curs au fost depistate in judet nu mai putin de 12 focare de boala, sase fiind stinse, celelalte fiind in monitorizare.

"In judetul Bacau, activitatea de depistare a cailor cu anemie infectioasa ecvina se executa la un efectiv de 20.500 capete. in primul semestru 2012, din efectiv au fost verificate 17.745 capete cabaline, fiind depistate 12 animale pozitive in localitatile Agas, Ghimes Faget, Helegiu, Lipova, Manastirea Casin, Moinesti, Rosiori si Tatarasti. Dintre acestea, noua animale au fost sacrificate in abator, iar doua capete sunt cautate fiind vandute clandestin, catre proprietari necunoscuti", a spus dr. Gheorghita Vlad, purtator de cuvant DSVSA Bacau.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Proprietarii ai caror cai au necesitat sacrificarea pot primi despagubiri pentru acestia, daca fac dovada respectarii masurilor dispuse de autoritatea sanitar-veterinara precum: inregistrarea animalelor, colaborarea cu medicii veterinari la prelevarea de probe pentru examene de laborator, izolarea animalelor suspecte de boala si prezentarea certificatului sanitar-veterinar de sanatate eliberat de medicul veterinar.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016