Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA comunica data limita pentru depunerea cererilor de rambursare a diferentei de dobanda

apia-comunica-data-limita-pentru-depunerea-cererilor-de-rambursare-a-diferentei-de-dobanda

APIA anunta ca, pana la data de 15 februarie, pot fi depuse cereri de acord prealabil pentru finantare prin rambursarea diferentei de dobanda pentru creditele contractate.


Potrivit APIA, este vorba despre creditele contractate in baza Ordonantei Guvernului nr.25/2010, aprobata cu modificari prin Legea nr.206/2011.

"Conform OMADR nr.16/2012, cererea de acord prealabil se depune la centrul judetean APIA / al municipiul Bucuresti pe raza caruia beneficiarul are sediul social sau unde a depus cererea de plata pentru schemele de sprijin pe suprafata. Acordul prealabil pentru finantare prin rambursare a diferentei de dobanda pentru creditele contractate se emite de catre centrul judetean / al municipiului Bucuresti, in termen de 5 zile lucratoare de la data depunerii cererii de acord prealabil".

Beneficiari sunt producatorii agricoli persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale constituite potrivit OUG nr.44/2008 si/sau persoane juridice, grupuri de producatori recunoscute, inclusiv recunoscute preliminar, sau organizatii de producatori recunoscute, organismele/organizatiile de cercetare, respectiv universitati, institute si statiuni de cercetare-dezvoltare din domeniul agricol, indiferent de statutul lor juridic sau de modul lor de finantare, al caror scop principal este de a realiza cercetare fundamentala, cercetare industriala ori dezvoltare experimentala, intreprinderi mici si mijlocii care isi desfasoara activitatea in sectorul productiei de produse agricole primare.

Schema de ajutor de stat privind asigurarea accesului la finantare in agricultura consta in subventionarea ratei dobanzii la creditele bancare contractate de producatorii agricoli cu institutiile de credit sau cu institutiile financiare nebancare in perioada 28 ianuarie 2011 – 31 decembrie 2011, cu aplicabilitate pana la 31 decembrie 2013.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Solicitantii pentru care a fost emis acordul prealabil de finantare, care au rambursat ratele la credit si dobanzile aferente la termenele prevazute in graficele de rambursare stabilite prin contractele de credit, depun cererea anuala pentru subventionarea ratei dobanzii la creditele bancare contractate, la centrele judetene si al municipiului Bucuresti, pana la data de 29 februarie 2012, pentru anul 2011.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016