Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA incepe controlul aferent Campaniei 2019

apia-incepe-controlul-aferent-campaniei-2019

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) reaminteste fermierilor ca se afla in plina campanie de efectuare a controlului la fata locului pentru cererile unice de plata esantionate in acest scop.


Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) reaminteste fermierilor ca se afla in plina campanie de efectuare a controlului la fata locului pentru cererile unice de plata esantionate in acest scop, in conformitate cu prevederile legislatiei comunitare si nationale in vigoare. 
 
Controalele pe teren sunt realizate atat de catre APIA, cat si de catre alte institutii, conform competentelor ce le revin potrivit legislatiei in vigoare si in conformitate cu acordurile de delegare incheiate cu APIA. Astfel, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor efectueaza controlul si supracontrolul cerintelor legale in materie de gestionare (SMR) privind: 
  • siguranta alimentara (SMR 4, SMR 5), identificarea si inregistrarea animalelor (SMR 6 - 8),
  • bolile animalelor (SMR 9),
  • dar si bunastarea animalelor (SMR 11- 13).
 
Autoritatea Nationala Fitosanitara efectueaza controlul si supracontrolul cerintei legale in materie de gestionare SMR 10 „Introducerea pe piata a produselor de protectie a plantelor”.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Agentia Nationala pentru Zootehnie verifica respectarea conditiilor de eligibilitate specifice privind acordarea ajutoarelor nationale tranzitorii si a sprijinului cuplat in sectorul zootehnic pentru solicitantii ajutoarelor nationale tranzitorii pentru speciile ovine si caprine si a sprijinului cuplat in sectorul zootehnic, in cadrul schemelor si masurilor de sprijin pentru fermieri, derulate prin APIA. Conform Ordinului Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale nr. 69/2019, controlul pe teren se efectueza in perioada 1 iulie – 1 octombrie 2019. 
 
Fermierii sunt rugati sa sprijine, ca in fiecare an, inspectorii pe teren pentru ca aceasta activitate sa se desfasoare in cele mai bune conditii si in termenul propus. Ramintim ca efectuarea controlului pe teren reprezinta o cerinta obligatorie impusa de legislatia comunitara si o etapa premergatoare efectuarii platii. 
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016