Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atentie, agricultori! ExxonMobil a primit autorizatia pentru foraje geotehnice

atentie-agricultori-exxonmobil-a-primit-autorizatia-pentru-foraje-geotehnice

Ministerul Energiei a eliberat companiei Exxon autorizatia pentru executarea unui studiu geotehnic onshore in localitatea Tuzla, in vederea construirii de catre compania americana a unei statii de masurare a gazelor, se arata intr-un comunicat al Ministerului Energiei.


Amplasamentul in care vor fi realizate forajele si masuratorile este alcatuit din trei parcele cu o suprafata totala de peste 200.000 de metri patrati.
 
Autorizatia a fost emisa in urma solicitarii ExxonMobil Exploration and Production Romania, iar lucrarile pe care compania americana le va derula la Tuzla sunt evaluate la 2,1 milioane de lei, fara TVA.
 
ExxonMobil si OMV Petrom exploreaza blocul de mare adancime Neptun din Marea Neagra, unde rezultatele preliminare au indicat rezerve de 42-84 de miliarde de metri cubi de gaze, insa companiile au amanat decizia de a merge mai departe cu etapa de extractie.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
Surse guvernamentale au declarat, pentru Agerpres, ca americanii de la ExxonMobil au informat reprezentantii Executivului, la sfarsitul saptamanii trecute, ca doresc atragerea unui nou partener in acest proiect.
 
"Mai cauta un investitor, vor sa mai aduca pe cineva in proiect, un al treilea partener, dar Exxon va ramane operator. Nu au venit deja cu un nume. Acesta este un proces de durata, este vorba de mai multe luni in care Agentia pentru Resurse Minerale sa aprobe acest lucru, iar noul partener are dreptul sa consulte datele", au aratat sursele mentionate.
 
Contactati de Agerpres, reprezentantii Exxon nu au dorit sa comenteze aceste informatii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016