Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Banii pentru calamitati vin in ultima saptamana din februarie

banii-pentru-calamitati-vin-in-ultima-saptamana-din-februarie

Afland din presa locala supararea fermierilor privind intarzierile la plata subventiei, prefectul judetului Satu-Mare, Eugen Avram, a cerut o situatie a platilor catre Directia Agricola Judeteana. Aceasta a emis o informare potrovot careia fermierii carora nu li s-a platit ajutorul de minimis (100 de lei la hectar, banii pentru culturile calamitate) au programate platile in ultima saptamana din februarie.


La nivelul judetului Satu Mare au fost depuse un numar de 12.951 de cereri acordare a ajutorului de minimis, in suma totala de 5,344 milioane lei. In luna decembrie 2012 au fost efectuate plati in valoare de 2.864.869 lei pentru un numar de 7.719 cereri.

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a anuntat ca in cel mai scurt timp se va repartiza catre judetul Satu Mare suma de 2.479.231 lei pentru a se putea plati ajutorul de minimis in cazul celor 5.232 cereri ramase nesolutionate de anul trecut.

Potrivit informarii primite de prefectul judetului, platile restante ar urma sa fie efectuate, conform programarii la trezorerie, in perioada 21- 28 februarie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Conform prevederilor HG 897/2012, ajutoarele de minimis se acorda producatorilor agricoli pentru compensarea efectelor fenomenului de seceta manifestat in anul agricol 2011-2012 asupra culturilor agricole. Cuantumul sprijinului financiar reprezentand ajutor de minimis este de 100 lei/ha si se acorda pentru suprafete de culturi agricole in teren arabil de minimum un hectar si maximum 10 hectare, inclusiv, fara insa a depasi plafonul maxim stabilit la echivalentul in lei a 7.500 euro/beneficiar/3 ani.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016