Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care vinuri sunt cele mai bune pentru masa de Revelion

care-vinuri-sunt-cele-mai-bunepentru-masa-de-revelion

Vinurile de calitate incep sa fie tot mai apreciate de romani, care au inceput sa selecteze bautura in functie de meniul ales. Cramele sunt pline in aceaste zile de clienti care vor sa aiba pe masa de Revelion cel mai bun vin.


Vin spumant. La inceputul mesei, invitatii pot fi serviti cu un vin spumant sec si rece. Vinul spumant curata cavitatea bucala si pregateşte digestia. La sfarsitul mesei este recomandat coniac sau palinca.
 
Vinurile roze, pentru pui. Vinul rosu usor merge combinat cu sunca, jambon, friptura de vitel, pui fript, pui la cuptor, mititei cu piure de cartofi, pate de ficat, sunca cu branza in aluat crocant. In astfel de combinatii, vinul roze va avea un caracter acid.

Vinul rosu, la carnea de vita. Vinul rosu consistent trebuie servit la preparatele din carne de vaca sub forma de biftec, muschi, file, antricot, muschi de vaca la tava, pui pane, ficat de rata sau gasca, conopida gratinata, muschi marinat la gratar, friptura de porc la cuptor, friptura de porc la gratar.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Vinurile seci, pentru peste. Vinul alb sec poate fi combinat cu peste la gratar, peste gratinat, pastravi in aspic, friptura de pasare, conopida gratinata, rasol de crap, rasol de salau. Vinul alb se serveste rece pentru un gust mai bun.

Vinul dulce, la desert. Vinurile albe demiseci, demidulci sau dulci pot fi asortate cu placinte, piscoturi, pateuri, peste in sos alb, pui sote, gaina cu orez, sparanghel cu sos. Cu cat un vin este mai dulce, cu atat el trebuie servit mai rece. Vinurile dulci pot fi servite cu orice preparat dulce.



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton