Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care vinuri sunt cele mai bune pentru masa de Revelion

care-vinuri-sunt-cele-mai-bunepentru-masa-de-revelion

Vinurile de calitate incep sa fie tot mai apreciate de romani, care au inceput sa selecteze bautura in functie de meniul ales. Cramele sunt pline in aceaste zile de clienti care vor sa aiba pe masa de Revelion cel mai bun vin.


Vin spumant. La inceputul mesei, invitatii pot fi serviti cu un vin spumant sec si rece. Vinul spumant curata cavitatea bucala si pregateşte digestia. La sfarsitul mesei este recomandat coniac sau palinca.
 
Vinurile roze, pentru pui. Vinul rosu usor merge combinat cu sunca, jambon, friptura de vitel, pui fript, pui la cuptor, mititei cu piure de cartofi, pate de ficat, sunca cu branza in aluat crocant. In astfel de combinatii, vinul roze va avea un caracter acid.

Vinul rosu, la carnea de vita. Vinul rosu consistent trebuie servit la preparatele din carne de vaca sub forma de biftec, muschi, file, antricot, muschi de vaca la tava, pui pane, ficat de rata sau gasca, conopida gratinata, muschi marinat la gratar, friptura de porc la cuptor, friptura de porc la gratar.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon


Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...

Oferta Speciala
valabila 48h

Vinurile seci, pentru peste. Vinul alb sec poate fi combinat cu peste la gratar, peste gratinat, pastravi in aspic, friptura de pasare, conopida gratinata, rasol de crap, rasol de salau. Vinul alb se serveste rece pentru un gust mai bun.

Vinul dulce, la desert. Vinurile albe demiseci, demidulci sau dulci pot fi asortate cu placinte, piscoturi, pateuri, peste in sos alb, pui sote, gaina cu orez, sparanghel cu sos. Cu cat un vin este mai dulce, cu atat el trebuie servit mai rece. Vinurile dulci pot fi servite cu orice preparat dulce.



Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

ComentariiComentarii0 comentarii




Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021".



Forum
Adrian spune: Foarte interesant!
01 Iul. 2021 10:20:40
Raspunde la intrebare
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Viermi rotunzi (ca si limbricul sau trichinela), de 0,5—2 mm lungime si incolori. Daunatori ai pl ...

(Despre plante) Al carui embrion are doua cotiledoane ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016