Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Casa Verde Fotovoltaice. Urmatoarea transa de bani se deblocheaza

casa-verde-fotovoltaice-urmatoarea-transa-de-bani-se-deblocheaza

Programul Casa Verde Fotovoltaice, editia 2023, a fost deblocat la inceputul acestui an. Instalarile panourilor in gospodarii au inceput pentru o parte dintre beneficiari.


Administratia Fondului pentru Mediu nu a putut sa aprobe fondurile pentru toti beneficiarii, avand in vedere ca bugetul institutiei nu a fost inca aprobat de Guvern.
 
Aproximativ doua treimi dintre persoanele inscrise in program au fost aprobate pana acum, urmand ca restul sa fie aprobate dupa ce bugetul AFM va primi toate avizele si va trece prin sedinta de Guvern.
 
"Programul este in derulare, l-am deblocat, am aprobat in ianuarie si februarie o parte din persoanele fizice inscrise, pentru ca inca nu avem bugetul aprobat. Sper ca bugetul AFM sa ia astazi avizul de la Ministerul Finantelor si maine, in sedinta de Guvern, sa avem Hotararea de Guvern privind aprobarea bugetului.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
In momentul cand vom avea bugetul aprobat, atunci vom aproba toate persoanele care au fost validate de catre instalatori. Pana atunci, conform legii bugetului, mergem pe fractie si aprobam cat ne permite anvelopa bugetara in fiecare luna.
 
Pentru 1 martie suntem pregatiti in ambele variante. Daca vom avea bugetul aprobat, atunci vom aproba absolut toate persoanele fizice declarate eligibile de care instalatori. Pana astazi sunt validati in jur de 60.000-65.000. In cazul in care nu vom avea bugetul maine in sedinta de Guvern, oricum pe 1 martie vom aproba inca 10.000, cat intra in anvelopa lunii martie, urmand ca imediat dupa aprobarea bugetului sa aprobam si restul persoanelor fizice", a precizat presedintele AFM, Laurentiu Neculaescu, intr-un interviu.
 
Pana la acest moment, au fost sau sunt in curs de instalare panourile fotovoltaice in gospodariile a 19.000 de beneficiari ai programului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016