
Pesticide in fructe, fructele de import sunt toxice, care este diferenta fructe organice si fructe obtinute in livezi intensive, pomicultura in sistem intensiv, fructe pesticide
Aproape jumătate din fructele, legumele şi cerealele produse în ţările din Uniunea Europeană (UE) sunt contaminate cu pesticide, acesta fiind cel mai ridicat nivel înregistrat vreodată. Printre cele mai contaminate sunt strugurii, bananele, ardeii şi merele, arată un raport UE.
Ştirea este confirmată şi de americani, care au publicat şi o listă. Iată topul celor 15 de fructe şi legume pline de pesticide, conform unui clasament întocmit de FoodNews (publicaţie a EWG - environmental working group).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
1. Piersici
2. Mere
3. Ardei gras
4. Ţelină
5. Nectarine
6. Căpşuni
7. Cireşe
8. Pere
9. Struguri
10. Spanac
11. Salată
12. Cartofi
13. Morcovi
14. Mazăre verde
15. Ardei iute
Spălatul şi curăţatul cojii fructelor şi legumelor doar reduce cantitatea de pesticide, nu o elimină.
Specialiştii români spun însă că produsele româneşti sunt tratate mai puţin şi sunt mai sănătoase, însă piaţa de la noi este invadată de fructe şi legume de import. Medicii atrag atenţia că pesticidele pot cauza grave probleme hormonale, dar şi sterilitate, cancer sau malformaţii la copii.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News