Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Chinezii, interesati de vinurile romanesti dar si de investitii pe piata din Romania

chinezii-interesati-de-vinurile-romanesti-dar-si-de-investitii-pe-piata-din-romania

Viceministrul Agriculturii din China s-a aratat interesat de o mai buna prezenta a produselor romanesti pe piata din China, in special a vinurilor romanesti.


In cadrul vizitei efectuate la Beijing, secretarul de stat in Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, Daniel Botanoiu, a efectuat o vizita la Ambasada Romaniei in China, ocazie cu care a vorbit despre doua proiecte foarte importante ale Romaniei – irigatiile si Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 si a lansat celor prezenti invitaţia de a participa la targul international INDAGRA 2015.
 
Totodata, Daniel Botanoiu a purtat discutii cu reprezentantii mai multor companii cu privire la investitii in sectorul cresterii pasarilor, utilaje agricole si tractoare, irigaţii, energie alternativa.
Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale a avut si o intalnire la Ministerul Agriculturii din China cu viceministrul Agriculturii, Qu Dongyu. Principalele teme de discutie au vizat investitiile chinezesti in Romania, deschiderea pietei chineze pentru produsele romanesti, cum ar fi mierea, vinul, carnea de porc si pasare, bovine, lucerna.
 
De asemenea, s-au discutat aspecte referitoare la exportul produselor agroalimentare in China, axate in principal pe cele privind facilitarea schimburilor comerciale de material genetic bovin şi embrioni bovini.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Qu Dongyu, viceministrul Agriculturii din China, s-a aratat interesat de o mai buna prezenta a produselor romanesti pe piata din China, in special a vinurilor romanesti. In acest sens, a propus o selectie de trei vinuri pentru a participa la o competitie cu celelalte vinuri de pe piata chineza.
 
 Totodata, oficialul din China a mentionat ca apreciaza produsele romanesti si a precizat ca exista deschidere pentru piata chineza, cu respectarea criteriilor privind calitatea, cantitatea dar si a unui pret rezonabil.
 
Alte aspecte abordate in cadrul discutiilor au vizat cercetarea-dezvoltarea varietatilor de orez si a legumelor si fructelor, in acest sens existand o relatie de colaborare intre institutiile de profil din Romania si China. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016