Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cinci producatori de mezeluri au infiintat Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu

cinci-producatori-de-mezeluri-au-infiintat-asociatia-producatorilor-de-salam-de-sibiu

Producatorii de mezeluri Agricola Bacau, Aldis, H&E Reinert, Salsi si Scandia Romana au infiintat Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS), cele cinci firme realizand in prezent peste 90% din productia de Salam de Sibiu in tara noastra. Scopul Asociatiei este protejarea marcii Salam de Sibiu ca Indicatie Geografica Protejata la nivel comunitar.


Conducerea APSS este reprezentata de Carmen Gavrilescu (manager Marketing Agricola) in calitate de presedinte al Asociatiei si de Sorin Minea (presedintele Angst), in calitate de vicepresedinte al Asociatiei.

„Scopul Asociatiei este apararea marcii Salam de Sibiu ca Indicatie Geografica Protejata la nivel comunitar, dezvoltarea durabila a productiei acestui produs, sprijinirea si cresterea puterii economice a producatorilor acestui sortiment, atat in plan national, cat si international. In acest sens, de 4 luni se lucreaza la elaborarea Caietului de Sarcini si a intregii documentatii necesare pentru demararea respectivei proceduri. Asociatia este asistata, in acest demers, de doua case de avocatura cu background in domeniu. Cu cei cinci producatori relevanti lucram excelent intr-o echipa multidisciplinara in care au fost cooptati juristii nostri, tehnologii fabricilor, managerii de calitate, marketerii, organismele de certificare  si nu numai. Au fost accesate nenumarate surse care atesta prezenta produsului, intre care arhivele interbelice si comuniste, arhivele producatorilor, date ale ministerelor, date de presa”, a precizat Carmen Gavrilescu, Presedinte APSS.

Producatorii se pot alatura asociatiei printr-o cerere, urmata ulterior de parcurgerea procedurii de asociere conform legislatiei in vigoare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Infiintarea Asociatiei Producatorilor de Salam de Sibiu este o dovada ca producatorii relevanti ai acestui sortiment pretios, de mare notorietate, au gasit cea mai buna solutie de a stinge ceea ce era perceput drept «o lupta» in jurul produsului ca atare. APSS este o constructie sustinuta de presedintii celor cinci companii, care sprijina efortul ca pe masa consumatorilor din Romania si nu numai, intotdeauna, sa ajunga produsul Salam de Sibiu de cea mai buna calitate”, a apreciat Grigore Horoi, Presedintele Grupului Agricola.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016