Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cinci producatori de mezeluri au infiintat Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu
Producatorii de mezeluri Agricola Bacau, Aldis, H&E Reinert, Salsi si Scandia Romana au infiintat Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS), cele cinci firme realizand in prezent peste 90% din productia de Salam de Sibiu in tara noastra. Scopul Asociatiei este protejarea marcii Salam de Sibiu ca Indicatie Geografica Protejata la nivel comunitar.
Conducerea APSS este reprezentata de Carmen Gavrilescu (manager Marketing Agricola) in calitate de presedinte al Asociatiei si de Sorin Minea (presedintele Angst), in calitate de vicepresedinte al Asociatiei.
„Scopul Asociatiei este apararea marcii Salam de Sibiu ca Indicatie Geografica Protejata la nivel comunitar, dezvoltarea durabila a productiei acestui produs, sprijinirea si cresterea puterii economice a producatorilor acestui sortiment, atat in plan national, cat si international. In acest sens, de 4 luni se lucreaza la elaborarea Caietului de Sarcini si a intregii documentatii necesare pentru demararea respectivei proceduri. Asociatia este asistata, in acest demers, de doua case de avocatura cu background in domeniu. Cu cei cinci producatori relevanti lucram excelent intr-o echipa multidisciplinara in care au fost cooptati juristii nostri, tehnologii fabricilor, managerii de calitate, marketerii, organismele de certificare si nu numai. Au fost accesate nenumarate surse care atesta prezenta produsului, intre care arhivele interbelice si comuniste, arhivele producatorilor, date ale ministerelor, date de presa”, a precizat Carmen Gavrilescu, Presedinte APSS.
Producatorii se pot alatura asociatiei printr-o cerere, urmata ulterior de parcurgerea procedurii de asociere conform legislatiei in vigoare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
„Infiintarea Asociatiei Producatorilor de Salam de Sibiu este o dovada ca producatorii relevanti ai acestui sortiment pretios, de mare notorietate, au gasit cea mai buna solutie de a stinge ceea ce era perceput drept «o lupta» in jurul produsului ca atare. APSS este o constructie sustinuta de presedintii celor cinci companii, care sprijina efortul ca pe masa consumatorilor din Romania si nu numai, intotdeauna, sa ajunga produsul Salam de Sibiu de cea mai buna calitate”, a apreciat Grigore Horoi, Presedintele Grupului Agricola.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura