Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Comisia de Agricultura a Camerei Deputatilor s-a intrunit in premiera la Buzau

comisia-de-agricultura-a-camerei-deputatilor-s-a-intrunit-in-premiera-la-buzau

Initiativa a apartinut vicepresedintelui acestei comisii, deputatul buzoian Danut Pale.


La jumatatea acestei saptamani, la Sala Mare a Consiliului Judetean Buzau s-a consemnat o premiera, constituita de prima sedinta a Comisiei pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice ce a avut loc in teritoriu, in afara Palatului Parlamentului, locul traditional in care aceasta comisie se intruneste. Buzaul a devenit astfel primul judet care gazduieste o astfel de sedinta a Comisiei de Agricultura, ai carei membri au declarat astazi ca este vorba de o situatie inedita, declarandu-se totodata incantati de aceasta schimbare de protocol.
 
Initiativa desfasurarii sedintei de azi la Buzau ii apartine vicepresedintelui comisiei, deputatul buzoian Danut Pale, care a participat la eveniment, alaturi de ceilalti membri ai comisiei si de invitatii speciali ai evenimentului.
 
Dat fiind numarul mare de participanti care si-au anuntat prezenta la lucrarile publice ale comisiei, s-a luat decizia de ultim moment ca sedinta sa aiba loc in Sala Mare a Consiliului Judetean, care a devenit astfel gazda primei sedinte a Comisiei de Agricultura, organizata in teritoriu.
 
Oficiile de gazda au fost indeplinite de catre deputatul Danut Pale, cel caruia i-a apartinut aceasta initiativa, si care a tinut sa le multumeasca celor prezenti pentru participare, precum si colegilor din comisie pentru ca au fost de acord cu acest demers.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In sala au fost prezenti mai multi primari din comunele buzoiene, reprezentanti ai fermierilor si ai asociatiilor de utilizatori de apa pentru irigatii din judet, alaturi de cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean, Adian Petre si Romeo Lungu, directorul adjunct al DSVSA Buzau, medicul veterinar Ciprian Botezatu, directorul Statiunii de Cercetare Legumicola Buzau, cercetatorul Constantin Vanatoru si alti reprezentanti ai institutiilor locale si ai unor agenti economici a caror activitate are legatura cu domeniul de activitate al comisiei.
 
In acelasi timp, la prezidiu s-au aflat presedintele comisiei, deputatul Alexandru Stanescu, vicepresedintele Danut Pale, alaturi de ceilalti deputati, membri ai comisiei.
 
De asemenea, au mai fost prezenti la prezidiu, in calitate de invitati, presedintele Consiliului Judetean, Petre Emanoil Neagu, primarul municipiului Buzau, Constantin Toma, secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Daniel Botanoiu, impreuna cu directorii Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura, Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale si ai Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare, care se ocupa cu partea de irigatii.
 
Pe ordinea de zi a sedintei s-au aflat trei puncte, deputatul buzoian Danut Pale avand rolul de raportor in cazul proiectului referitor modificarea legii privind transportul rutier de produse agricole vegetale, pe drumurile publice.
 
Un alt punct s-a referit tot la o modificare legislativa, privind procesul de restituire in natura sau in echivalent a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist, sedinta incheindu-se cu analiza situatiei privind accesarea fondurilor europene si nationale in domeniul agricol si cel al dezvoltarii rurale, si analiza situatiei lucrarilor de imbunatatiri funciare in judetul Buzau.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016