Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Conducerea AFIR a discutat cu reprezentantii organizatiilor utilizatorilor de apa pentru irigat din judetul Braila

conducerea-afir-a-discutat-cu-reprezentantii-organizatiilor-utilizatorilor-de-apa-pentru-irigat-din-judetul-braila

Prin componenta de infrastructura de irigatii a sM 4.3 sunt eligibile investitiile in modernizarea infrastructurii secundare de irigatii, a cladirilor aferente statiilor de pompare, de punere sub presiune si de racordare la utilitati, inclusiv constructia si modernizarea bazinelor de colectare si stocare a apei de irigat


Directorul general al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), Adrian Chesnoiu, a participat marti, 15 ianuarie 2019, la intalnirea de lucru privind stadiul implementarii proiectelor aferente submasurii 4.3 – Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea  sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice – componenta infrastructura de irigatii, organizata la sediul Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Braila.

La eveniment au fost invitati reprezentantii Organizatiilor Utilizatorilor de Apa pentru Irigat (OUAI) din judetul Braila. Adrian Chesnoiu a discutat cu fiecare reprezentant al OUAI-urilor prezente despre stadiul si problemele intampinate pe parcursul implementarii proiectelor, despre modul de comunicare pe care beneficiarii il au cu reprezentantii firmelor de consultanta, proiectare si constructie, dar si cu personalul institutiei.

„Infrastructura de irigatii este o componenta vitala pentru o agricultura moderna si competitiva. Discutiile pe care le-am avut atat cu beneficiarii, cat si cu colegii nostri din teritoriu, ne ofera ocazia de a identifica problemele intampinate in implementarea proiectelor pe care le finantam si ne ajuta sa optimizam toate procesele care necesita ajustari. Deja lucram la identificarea unor solutii concrete pentru finalizarea acestor proiecte esentiale pentru agricultura romaneasca  in termenele stabilite de contractele de finantare, pentru a preintampina eventualele  prelungiri ale acestora care ar implica si penalizari. Va asigur ca voi analiza toate situatiile prezentate si le vom clarifica inainte de deschiderea unei noi sesiuni de finantare. ” a declarat Adrian Chesnoiu, directorul general al AFIR.         

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Prin componenta de infrastructura de irigatii a sM 4.3 sunt eligibile investitiile in modernizarea infrastructurii secundare de irigatii, a cladirilor aferente statiilor de pompare, de punere sub presiune si de racordare la utilitati, inclusiv constructia si modernizarea bazinelor de colectare si stocare a apei de irigat.

Noua sesiune de depunere a proiectelor care va debuta in data de 28 ianuarie 2019 aduce si o noutate, solicitata de foarte mult timp de beneficiarii nostri, aceea ca echipamentele de irigat pot fi achizitionate in limita a 30% din valoarea proiectului. Toate informatiile necesare depunerii proiectelor se regasesc in versiunea finala a Ghidului solicitantului aferent submasurii 4.3 – componenta infrastructura de irigatii, care poate fi descarcat de pe pagina web a Agentiei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016