Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Congresul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului va fi organizat in Romania

congresul-organizatiei-internationale-a-viei-si-vinului-va-fi-organizat-in-romania

Romania va gazdui anul acesta congresul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului. Acesta va fi organizat la Palatul Parlamentului in perioada 2-7 iunie de catre Oficiul National al Viei si Produselor Vitivinicole (O.NV.P.V.), institutie aflata in subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.


Tara noastra este membra a Organizatiei Internationale a Viei si Vinului din anul 1927, anul acesta fiind tara organizatoare a congresului pentru a doua oara.

Vor participa la congresul de la Bucuresti viticultori si specialisti in vinificatie din 44 de tari. Tema Congresului, "Via si Vinul: intre traditie si modernitate", va oferi posibilitatea unor dezbateri largi pe domenii de interes pentru sectoarele implicate in viticultura si oenologia actuala, cu accent pentru pastrarea traditiilor din diferite regiuni ale globului.

Programul Congresului include o componenta stiintifica si o componenta sociala, iar lucrarile Congresului se vor desfasura pe cele 4 sectiuni principale:viticultura, oenologie, cadrul economic si juridic, siguranta si sanatate.

Romania se pozitioneaza pe locul 10 la nivel mondial si pe locul 5 la nivel european din punctul de vedere al suprafetei cultivate cu vita de vie. in ultimii 5 ani, sectorul vitivinicol romanesc a accesat integral fondurile europene prin Programul Suport pentru Sectorul Vitivinicol (42,1 milioane euro/an), cel mai vizibil efect constand in replantarea a 19.766 ha cultivate cu vita-de-vie. Acest program va continua si in perioada 2014 -2018.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


In calitate de autoritate desemnata cu punerea in aplicare a politicilor publice in domeniul specific vitivinicol Oficiul National al Viei si Produselor Vitivinicole (O.NV.P.V.) se implica activ in refoma sectorului vitivinicol romanesc, sprijinind industria vinului din Romania pentru a-si pune mai bine in valoare propriul potential, sustinand valoarea, calitatea si competitivitatea vinurilor autohtone in contextul traditiei si unicitatii acestora.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016