Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cosurile cadou de la FineStore, cele mai potrivite daruri pentru iubitorii de traditii

cosurile-cadou-de-la-finestore-cele-mai-potrivite-daruri-pentru-iubitorii-de-traditii

Dintre toate sarbatorile romanesti, cele de iarna abunda in traditii: de la impodobirea bradului si obiceiurile de Ignat la colindat si asteptarea Mosului, Craciunul ii fascineaza atat pe cei mici, cat si pe cei mari.


 Anul acesta, le poti aminti acestora din urma de copilarie oferindu-le in dar bunatati ca pe vremea bunicii. Aliat de nadejde iti este FineStore.ro, care s-a pregatit asa cum se cuvine pentru cele mai frumoase sarbatori din an: a imbracat in straie de sarbatoare peste 100 de modele de cosuri cadou, cu preparate dintre cele mai rafinate, care vor fi apreciate fara doar si poate de oricine le gaseste sub brad in Ajun!

Si ce dar ar putea fi mai potrivit de sarbatori pentru amatorii de obiceiuri autentic romanesti decat un cadou intitulat sugestiv ?Delicii si Traditii?, care contine gustari, bautura si obiecte artizanale ce se regasesc in orice casa romaneasca! Cei dragi tie vor fi cu adevarat incantati sa descopere ca Mosul le-a adus anul acesta un vin rosu ce poarta cu mandrie eticheta Cricova, o dulceata de ardei iuti cum nu e alta, trufandale cu ciocolata si curmale, miere naturala cu tot cu spirala si o multime de accesorii traditionale, printre care si un castron si o lingurita pictate manual. 

Iar daca anul acesta esti Mos Craciun pentru mai multi adulti cuminti, poti opta si pentru un cufar de lemn cu mesaje festive serigrafiate pe capac, denumit ?Folclor cu Dor?. Pentru darul tau, vei primi cu siguranta multe multumiri, caci oricine iubeste traditiile si isi doreste sa aiba acasa accesorii de masa pictate manual, din care sa savureze cele mai fine delicii gourmet, incluse si ele in cufarul special de sarbatori. Printre acestea se regasesc un vin infuzat cu pelin, plante si fructe, care debordeaza in arome dulci-amarui intense, turta dulce delicioasa, biscuiti romanesti discret aromati cu petale de trandafir si dulceturi fine. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pe FineStore.ro, gasesti tot ce-ti doresti in materie de cosuri cadou, atat cu tematica din Romania, cat si de peste mari si tari, pentru cei care vor sa-si largeasca cunostintele si sa descopere si traditii straine sau sa deguste si alte bauturi alcoolice rafinate. Cosurile cadou sunt potrivite pentru orice preferinte si pentru orice buget. In plus, livrarea este rapida, iar transportul este gratuit pentru comenzi ce depasesc 199 de lei. O astfel de comanda poate fi un prilej bun si pentru aprovizionarea de sarbatori cu licorile preferate, de la bauturi traditionale la vin, vodka, rom, gin, lichior, whisky, coniac, tequila, sampanie si numai, sau pentru a alege si alte daruri inspirate, fie ca vorbim despre cadouri barbati sau atentii sofisticate pentru doamne delicate! Sarbatori cu de toate, inclusiv cu sanatate!  
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016