Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum a evoluat suprafata impadurita a Romaniei in anul 2012

cum-a-evoluat-suprafata-impadurita-a-romaniei-in-anul-2012

Institutul National de Statistica a publicat date referitoare la evolutia suprafetei impadurite in anul 2012.


Potrivit documentului INS, suprafata fondului forestier la 31 decembrie 2012, comparativ cu aceeasi data a anului 2011, a inregistrat o crestere de aproximativ 0,1%.

Aceasta crestere se datoreaza in principal unor reamenajari de pasuni impadurite si introducerii in fondul forestier a terenurilor degradate si a terenurilor neimpadurite, stabilite in conditiile legii a fi impadurite (Legea nr. 46/2008 privind Codul Silvic).

Suprafata padurilor reprezinta 97,6% din fondul forestier national. Volumul de masa lemnoasa recoltata conform reglementarilor legale, a crescut cu 3,1% fata de anul 2011.

Suprafata parcursa cu taieri de regenerare a padurilor, efectuate in cadrul tratamentelor silvice pentru trecerea padurii de la o generatie la alta, a inregistrat o crestere de 2,7% fata de anul 2011.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Din aceasta suprafata, taierile rase (suprafete de pe care s-a recoltat in totalitate masa lemnoasa) reprezinta 4,2%. in anul 2012 s-au realizat lucrari de regenerare a padurilor pe o suprafata de 25727 ha, cu 2,9% mai mult fata de anul 2011.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016