Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Daniel Constantin: Este o performanta ca s-a reusit plata subventiei in martie si aprilie

daniel-constantin-este-o-performanta-ca-s-a-reusit-plata-subventiei-in-martie-si-aprilie

Asteptate de agricultorii afectati de un an 2012 secetos si pagubos atat pentru cultivatori cat si pentru crescatorii de animale, subventiile au sosit in conturile beneficiarilor in mai multe transe, ultima fiind platita la sfarsitul lunii aprilie. Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, considera ca este vorba de o "performanta" a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).


"In anul 2013 eu cred ca s-a reusit o performanta si nu cred ca este neaparat meritul meu, este meritul celor de la Agentia de Plati, care au reusit sa plateasca in doua luni de zile, martie si aprilie, 6 miliarde de lei catre fermieri. Deci, 1,3 miliarde de euro s-au platit in doua luni de zile, bani care, vorbeam mai devreme de investitii, de rotirea banilor in economie, bani care nu au stat in conturile fermierilor, banii acestia au fost dusi mai departe in cumpararea de samanta, cumpararea de servicii de catre cei care presteaza astfel de servicii. Deci, au intrat oarecum in economie", a afirmat ministrul Agriculturii, miercuri, la emisiunea SInteza Zilei de la Antena 3.

El a mai precizat ca "practic, Agentia de Plati nu mai face plati pana in decembrie 2013".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Mai are, sigur, programe mici pe care trebuie sa le finanteze, dar platile majore in agricultura au fost terminate intr-un timp record, la 30 aprilie 2013, fata de anii precedenti, cand ne-am dus pana in iulie, august, chiar si in luni mai indepartate", a declarat ministrul Constantin.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016