Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De unde te poti aproviziona cu carne de pui de calitate pentru magazinul tau?

de-unde-te-poti-aproviziona-cu-carne-de-pui-de-calitate-pentru-magazinul-tau

Industria alimentara este un domeniu care necesita o atentie deosebita, deoarece are impact direct cu sanatatea si bunastarea consumatorilor. De aceea, fiecare etapa incepand de la productie pana la distributie, trebuie sa respecte standarde stricte de calitate si siguranta.

Asta e ceea ce face Safir, o afacere romaneasca cu o traditie infiintata in 1945 care si-a construit reputatia pe principii de calitate si responsabilitate. Compania ofera o gama variata de produse din carne de pui de calitate si  o atentie deosebita la detalii. Safir se dedica furnizarii de carne de pui proaspata, congelata, refrigerata si afumata, ce satisface cele mai exigente cerinte ale pietei. Produsele sunt disponibile in diverse forme, inclusiv pui intregi, bucati, si preparate din carne de pui, toate mentinand aceleasi standarde ridicate de calitate. 
 
Rasfat romanesc

Ceea ce face ca Rasfat Romanesc sa fie cu adevarat special este abordarea „craft" Produsele sunt prajite si afumate cu lemn de esenta tare, un procedeu traditional care confera preparatelor un gust autentic, ca si cum ar fi fost facute acasa, fara sa contina E-uri sau aditivi.

Noul ambalaj mov nu este doar estetic, ci si functional, oferind o transparenta totala asupra modului in care produsele sunt fabricate. Alegand Rasfat Romanesc, alegi nu doar gustul inconfundabil al preparatelor traditionale, ci si siguranta si calitatea garantate de Familia Safir.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Zdravan moldovenesc

Zdravan Moldovenesc este brandul sub care Familia Safir aduce in prim-plan carne de pui crescut lent, intr-un mediu natural, fara coloranti, si in conformitate cu cele mai stricte standarde de bunastare a animalelor. Acesti pui sunt crescuti in aer liber, in ferme situate langa padure, unde beneficiaza de aer curat si de o ingrijire atenta, traditionala. Hranirea zilnica a pasarilor se face manual, de catre oameni de la tara, un procedeu ce contribuie la reducerea stresului si la obtinerea unei carni de o calitate superioara.
 
Unul dintre aspectele pentru care se face remarcata aceasta categorie de carne de pui e faptul ca acesta detine singurul certificat Beter Leven 1* din Romania, un standard recunoscut international care certifica bunastarea animalelor. Acest certificat garanteaza ca puii sunt crescuti intr-un mod etic si sustenabil, respectand criterii stricte care depasesc normele obisnuite din industrie. 
 
Deliciosul de Vaslui

Deliciosul de Vaslui include produse din carne de pui de culoare naturala alb-rozie, obtinuta din pasari crescute in fermele proprii, fara coloranti si fara alte substante suplimentare. Aceste pasari sunt crescute in ferme rurale, intr-un mediu sanatos si natural, unde beneficiaza de ingrijire corespunzatoare si de o dieta bazata pe furaje de inalta calitate, fara adaosuri artificiale.
 
Daca esti in cautarea unei surse de carne de pui de inalta calitate pentru magazinul tau, Familia Safir reprezinta o alegere de incredere si responsabila. Cu o gama diversificata de produse, de la preparatele artizanale Rasfat Romanesc, la puii crescuti lent sub brandul Zdravan Moldovenesc si carnea naturala Deliciosul de Vaslui, Safir se angajeaza sa livreze doar cele mai bune produse. Cu Safir iti asiguri un parteneriat de succes, bazat pe calitate si incredere.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton