Directorul general al Apelor Romane a fost schimbat
Publicat la data de 24 Ian. 2020 in:
Diverse Noul sef al Apelor Romane fost anuntat prin intermediul unui comunicat de presa.
Noul director general al Administratiei Nationale "Apele Romane" (ANAR) este Ervin Molnar, a anuntat institutia printr-un comunicat.
Numirea lui Molnar a avut loc marti, 21 ianuarie, prin ordin al ministrului Mediului, Apelor si Padurilor.
Anterior, functia de director general al ANAR a fost detinuta de catre Victor Sandu, respectiv din data de 20 iulie 2017.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
Administratia Nationala ,,Apele Romane” are in structura sa 11 Administratii Bazinale de Apa, organizate pe bazine hidrografice,Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor si Exploatarea Complexa Stanca Costesti.
Administratia Nationala ”Apele Romane” este o institutie publica de interes national cu personalitate juridica, finantata din venituri proprii, aflata in coordonarea autoritatii publice centrale din domeniul apelor, respectiv Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor.
Administratia Nationala ”Apele Romane”administreaza bunurile din domeniul public al statului de natura celor prevazute de art. 136 alin. 3 din Constitutia Romaniei, republicata, bunurile proprietate publica prevazute de Legea nr. 213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si patrimoniul propriu.
Administratia Nationala "Apele Romane" administreaza apele din domeniul public al statului si infrastructura Sistemului National de Gospodarire a Apelor formata din lacuri de acumulare, diguri de aparare impotriva inundatiilor, canale, derivatii interbazinale, prize de apa si alte lucrari specifice, precum si infrastructura sistemelor nationale de veghe hidrologica, hidrogeologica si de monitorizare a calitatii resurselor de apa aflate in patrimoniul sau, in scopul cunoasterii si a gestionarii unitare pe ansamblul tarii, a resurselor de apa de suprafata si subterane.

Autor:
Redactia Agroromania
Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Idei de afaceri in agricultura
Planificarea afacerii cu lavanda
Investitia poate sa difere in functie de dotarile de care dispuneti deja, de dotarile pe care doriti sa le achizitionati, de furnizor sau de calitatea semintelor. Diferenta in ceea ce priveste investitia intr-o cultura de lavanda o face si detinerea unui teren agricol.... citeste mai mult>>
De ce sa mizezi anul viitor pe o afacere cu aronia
In contextul interesului crescut pentru produsele naturale, cultivarea aroniei in sistem ecologic poate genera profituri substantiale fermierilor care ingrijesc plantatia corespunzator. Produsele pe baza de aronia si fructele comercializate pe piata din Romania au preturi destul de ridicate si sunt ... citeste mai mult>>
Ferma de capre. Venituri estimate
Daca va ganditi sa infiintati o ferma de capre, trebuie mai intai sa faceti cateva analize. In primul rand, trebuie sa identificati care este piata dumneavoastra de desfacere si ce produse intentionati sa comercializati.... citeste mai mult>>