Publicat in: Diverse
Discutii privind fondurile europene ce urmeaza sa fie alocate Romaniei in perioada 2014-2020
Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a organizat marti, 11 iunie, cea de a patra reuniune a Comitetului Interinstitutional pentru Acordul de Parteneriat (CIAP), in cadrul careia a fost discutat proiectul Acordului de Parteneriat 2014-2020.
Potrivit unui comunicat al Ministerului Fondurilor Europene, dezbaterile din cadrul reuniunii au vizat principalii pasi facuti de Romania pana in prezent pentru utilizarea fondurilor alocate de UE pentru perioada 2014-2020.
 
Proiectul Acordului de Parteneriat 2014-2020 este supus consultarii publice, iar eventualele comentarii ale partenerilor de dialog vor fi avute in vedere in scopul definitivarii documentului.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Acordul de Parteneriat 2014-2020 va reflecta recomandarile Comisiei Europene, dar si prevederile viitoarelor regulamente europene.
 
Fondurile alocate Romaniei pentru urmatoarea perioada de programare sunt in valoare de circa 39 de miliarde de euro, din care 21,8 miliarde de euro reprezinta fondurile aferente politicii de coeziune.
 
CIAP este un for consultativ la nivel national, care functioneaza sub coordonarea Ministerului Fondurilor Europene si are un rol important in pregatirea corespunzatoare a Romaniei pentru utilizarea fondurilor nerambursabile care vor fi alocate in exercitiul bugetar al Uniunii Europene pentru perioada 2014-2020.
 
CIAP are 12 sectiuni (comitete consultative), din care zece sunt comitete tematice, iar alte doua sunt comitete reprezentative pentru dezvoltarea regionala, respectiv pentru dimensiunea teritoriala. CIAP si comitetele consultative sunt formate din reprezentanti ai autoritatilor publice centrale, regionale si locale, iar 30% din totalul membrilor lor provin din mediul socio-economic, academic si din domeniul cercetarii stiintifice, precum si din societatea civila.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Ce trebuie sa stii despre laptele pasteurizat la temperaturi joase
Ce trebuie sa stii despre laptele pasteurizat la temperaturi joase
Tot mai multi procesatori si consumatori redescopera beneficiile pasteurizarii la temperaturi...
Stropirea pomilor fructiferi primavara - 3 aspecte-cheie de care sa tii cont, pentru o livada sanatoasa
Stropirea pomilor fructiferi primavara - 3 aspecte-cheie de care sa tii cont, pentru o livada sanatoasa
1. Tine cont de specia cultivata   Unul dintre cei mai importanti pasi pentru o...
Fertilizarea cu azot la cultura graului din primavara
Fertilizarea cu azot la cultura graului din primavara
Rolul azotului Azotul este un element esential pentru dezvoltarea frunzelor, tulpinilor si...
Cum recunosti bulbii de flori de calitate? Vezi 10 sfaturi esentiale
Cum recunosti bulbii de flori de calitate? Vezi 10 sfaturi esentiale
Iti oferim 10 sfaturi utile pentru a face alegerea corecta. 1. Verifica fermitatea Un bulb...

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop∧Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
Raport Special Gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016