Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

DNA a ajutat APIA la recuperarea unui prejudiciu imens

dna-a-ajutat-apia-la-recuperarea-unui-prejudiciu-imens

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Suceava a ajutat Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura (APIA) la recuperarea unui prejudiciu imens printr-o condamnare definitiva in instanta.


Prin decizia penala nr. 566 din 05.06.2019, Curtea de Apel Suceava a hotarat condamnarea inculpatului PINTESCU VASILE DRAGOS la o pedeapsa de un an si 10 luni inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 4 ani si interzicerea, pe o perioada de 3 ani de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice si de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat, pentru savarsirea infractiunii de folosire sau prezentare cu rea credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, in forma continuata.
 
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 80 zile, in cadrul Primariei comunei Straja, jud. Suceava sau in cadrul Primariei Orasului Vicovu de Sus, jud. Suceava, afara de cazul in care, din cauza starii de sanatate nu poate presta aceasta munca.
 
Obliga inculpatul Pintescu Vasile Dragos la plata catre partea civila, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (A.P.I.A.), a sumei de 1.005.635,828 lei (diferenta neachitata), reprezentand fonduri obtinute pe nedrept din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta, suma la care se vor calcula accesorii conform Codului de procedura fiscala de la data scadentei pana la data platii efective a debitului principal.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Dispune desfiintarea inscrisurilor falsificate. 
 
Obliga inculpatul la plata sumei de 4.800 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat. 
 
Inculpatul a fost trimis in judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Suceava la data de 19 decembrie 2017, vezi comunicatul nr. 22/VIII/3 din data de 09 ianuarie 2018.
 
Comunicatul DNA a fost primit cu bucurie de APIA, intrucat fondurile trebuie sa ajunga la fermierii care au o contributie reala in economia nationala.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.83 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016