Efecte secundare si precautii ale utilizarii sofranului
Publicat la data de 21 Iun. 2024 in:
Diverse Consumarea sofranului intre mese permite o mai buna absorbtie a principiilor sale active si ii creste de zece ori efectele.
Consumat in timpul mesei, sofranul ajuta la lupta impotriva digestiei dificile. acesta ajuta in mod special ficatul, vezica biliara, stomacul, dar si rinichii, pancreasul si intestinele, stimuland sistemul digestiv in ansamblul sau. Sofranul ajuta de asemenea la curatarea si purificarea organismului in profunzime si la restabilirea echilibrului intestinal.
Cu toate acestea, sofranul poate avea efecte secundare. Acesta trebuie consumat cu grija, in functie de sesibilitatile propriului corp.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome
Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...
Oferta Speciala
valabila 48h
- Reactii alergice: desi mai putin frecvente la unele persoane, altele ar putea prezenta reactii de tipul uscaciune a gurii, anxietate, ameteli, somnolenta, greata, modificare a apetitului si dureri de cap.
- Otravire: sofranul in doze mari este nesigur si poate provoca intoxicatii, ingalbenirea pielii, ochilor simucoasele, varsaturi; ameteli; diaree cu sange; sangerare nazala, buze, pleoape si amorteala si alte efecte secundare grave. dozele de 12-20 de grame pot provoca moartea.
- Sarcina: evitati doze mai mari decat ceea ce se gaseste in mod normal in alimente. Cantitati mai mari de sofran pot provoca contractii uterine care ar putea duce la avort spontan. Ideal, in timpul sarcinii ar trebui evitat complet.
![Redactia Agroromania](https://agroromania.manager.ro/images/autori/redactia-agroromaniaautor_avatar.jpg)
Autor:
Redactia Agroromania
Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Idei de afaceri in agricultura
Cultura de ricin: ce profit iti poate aduce afacerea
Ricinul este o planta tropicala oleaginoasa, originara din India si Africa. In prezent este cultivata la noi in tara in scop ornamental, industrial si medicinal. Uleiul de ricin este unul dintre cele mai folosite uleiuri datorita utilizarilor multiple, un numar de peste 200, dar si datorita calitati... citeste mai mult>>
Cultura de goji. Cum ingrijesti plantele
Goji este considerat un fruct minune. Este fructul tineretii si, adaugam noi, al prosperitatii. Randamentul unei plantatii de goji este de 2.250 kg fructe uscate/ hectar la arbustii de 3 ani si de 4.050 kg fructe uscate /hectar la arbustii de 5 ani.... citeste mai mult>>
Ce mai cultiva fermierii romani? Cartofi mov!
Nu este usor sa alegi afacerea in agricultura in care sa investesti, este nevoie sa iti pui gandurile in ordine, sa analizezi ideea, cum ar putea fi mai bine materializata, sub ce forma. Una dintre afacerile care ti s-ar potrivi, mai ales daca ai teren la tara, este cultivarea cartofilor mov. Sa afl... citeste mai mult>>