Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

FEIS - fondul care a adus 315 miliarde de euro

feis-fondul-care-a-adus-315-miliarde-de-euro

Fondul european pentru investitii strategice (FEIS) a adus 315 miliarde de euro in agricultura prin planul Juncker.


Impreuna, agricultura si industriile si serviciile alimentare asigura aproape 44 de milioane de locuri de munca in UE, inclusiv munca regulata pentru 22 de milioane din persoane in sector, in sine. De la extinderea sa, FEIS tinteste explicit proiecte in domeniile agriculturii, silviculturii, pescuitului si acvaculturii sustenabile. Astfel, Banca Europeana de Investitii are posibilitatea de a sprijini mai bine productia viabila de alimente si gestionarea sustenabila a resurselor naturale. Planul Juncker ajuta, de asemenea, la imbunatatirea sau restabilirea ecosistemelor si la gasirea de solutii la provocarile sectoriale, de exemplu o buna utilizare a produselor secundare. 
 
Fondul european pentru investitii strategice (FEIS) poate fi folosit pentru a finanta proiecte in urmatoarele domenii:
  • Agricultura sustenabila;
  • Silvicultura;
  • Pescuit;
  • Bio-economia auxiliara;
  • Productia alimentelor.
 

EXEMPLE DE PROIECTE SPRIJINITE PRIN FEIS

 
Productia de lactate in Franta: LES MAITRES LAITIERS DU COTENTIN

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Un imprumut de 55 milioane € sprijina construirea unei noi unitati de productie in fabrica de lactate din Normandia. Cotentin este una dintre cele mai moderne fabrici din Europa. Aceasta noua unitate de productie va permite cooperativei agricole sa produca lapte pentru sugari si lapte UHT, precum si sa diversifice productia cu alte marfuri, de exemplu smantana si unt.
 
Productia de mezeluri feliate in Grecia: CRETA FARMS
Un imprumut in valoare de 15 milioane € permite IMM-ului Creta Farms din Grecia sa dezvolte noi linii de productie si sa isi extinda afacerea in strainatate. Cea mai mare companie de mezeluri feliate din Grecia, Creta Farms, cheltuieste de cinci ori mai mult decat companii similare pentru metode novatoare de producere a mezelurilor mai sanatoase. Compania indeparteaza grasimile animale saturate din mezelurile sale si injecteaza in acestea ulei de masline extravirgin. Creta Farms a angajat inca 100 de persoane datorita noii finantari.  
 
Silvicultura in Irlanda: FONDUL DASOS
O finantare de 29 de milioane € da posibilitatea Fondului Dasos sa participe la sustinerea a 12.000 de hectare de teren forestier productiv in Irlanda. Acest proiect va prezenta multiple avantaje fata de mediu, inclusiv reducerea schimbarilor climatice si adaptarea, gestionarea imbunatatita a solului si a resurselor de ape, precum si protectia biodiversitatii. Prin aceasta investitie, Irlanda spera sa isi creasca suprafata impadurita de la valoarea de 11%, din prezent, pana aproape de media UE, de 42%.
 
FEIS este o garantie bugetara a UE, oferindu-i Grupului BEI primul nivel de protectie. Cu alte cuvinte, Grupul BEI este in masura sa ofere finantare pentru proiecte care prezinta un risc mai ridicat decat in mod normal. Un comitet de investitii independent utilizeaza criterii stricte pentru a decide daca un proiect este eligibil pentru sprijin din partea FEIS. Nu exista cote in functie de sector sau de tara. Finantarea este oferita doar in functie de cerere.
 
Pentru a aplica urmariti ghidul de AICI.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016