Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermele de lipitori - afaceri profitabile si de viitor in Romania

fermele-de-lipitori-afaceri-profitabile-si-de-viitor-in-romania

Fermele de lipitori au inceput sa prinda din ce in ce mai mult interes in Romania, in randul celor care doresc sa obtina profituri din activitati simple si cu oportunitati reale de dezvoltare.


Fermele de lipitori sunt deosebit de profitabile din cateva motive pe care nu le putem neglija:



1. Fermele de lipitori sunt profitabile datorita faptului ca in Romania nu putem discuta despre competitie acerba. Afacerile cu lipitori sunt inca proiecte de interes pentru romani dar care nu si-au gasit inca aplicarea.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


2. Fermele de lipitori sunt profitabile datorita faptului ca micile vietati se reproduc in mod avantajos si preturile de comercializare sunt unele extrem de atragatoare. O singura lipitoare se poate vinde la preturi estimative de 5 lei si un kilogram de lipitori la export se poate vinde la preturi ce incep de la 200 de euro. Iata inca un beneficiu major pentru cei care doresc sa se implice in aceste afaceri cu ferme de lipitori, posibilitatea de export.



3. Fermele de lipitori mai sunt de larg interes si datorita faptului ca exista un nivel ridicat de cerere si pe piata interna si pe cea externa. Tratamentele cu lipitori au reinviat in ultima perioada si fiecare lipitoare este de unica folosinta, de aici si necesitatea de a acoperi comenzi serioase si din ce in ce mai mari.



4. Lipitorile sunt folosite in tratamentul unor multiple afectiuni extrem de serioase, de la hipertensiune arteriala, hipotensiune arteriala, cerebroscleroza, tromboflebite, varice, hemoroizi, psoriazis, acnee, lupus, migrene, sciatica, prostate, afectiuni oculare sau de ordin stomatologic si nu numai. S-a constatat faptul ca tratamentul cu lipitori vindeca numeroase boli pe care tratamentele traditionale nu le pot nici macar ameliora.

De asemenea, lipitorile sunt singurele vietati considerate ca adevarate "medicamente" in sinea lor, de catre UNESCO.



5. Fermele de lipitori mai sunt profitabile si datorita faptului ca cer investitii realiste, moderate. Un capital de 10.000 de euro este suficient pentru cei care doresc sa puna pe picioare o astfel de afacere intr-un spatiu de cca 50 mp. Lipitorile cresc in acvarii sau in borcane si sunt vietati prea putin pretentioase pentru a ridica probleme sau eforturi sustinute din partea celor care doresc sa se implice in aceste afaceri profitabile.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special Gratuit

Top 4 Afaceri agricole in 2024
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016