Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii ar putea scapa de alergatura dupa actele necesare pentru obtinerea de finantari

fermierii-ar-putea-scapa-de-alergatura-dupa-actele-necesare-pentru-obtinerea-de-finantari

Potrivit unui proiect al MADR, toate avizele si acordurile necesare vor fi obtinute de AFIR, in baza unei cereri adresate de catre beneficiari.


Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, George Turtoi, a anuntat ca de anul viitor vor fi create pachete de masuri de finantare pentru o anumita categorie de beneficiari ai banilor europeni.
 
Pachetul va fi accesat printr-o singura cerere de finantare, acesta fiind un lucru care necesita o schimbare consistenta la nivelul fluxului de lucru si al gandirii.
 
„Spre exemplu, un tanar fermier care vrea sa acceseze masurile instalare tineri fermieri, investitii in exploatatii, masuri de agromediu sau alte masuri de finantare, formare si consultanta sa-i dam posibilitatea sa faca o singura cerere de finantare in care sa adauge ce doreste sa acceseze in acelasi timp” a explicat Turtoi.
Secretarul de stat din Ministerul Agriculturii a dezvaluit si o alta strategie gandita pentru AFIR. Agentia va obtine toate avizele si acordurile si-i va scuti astfel pe fermierii doritori de bani europeni de o de drumuri si-i va scapa de birocratie. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Este un proces  de durata si care implica si alte autoritati, nu doar Agentia de Plati si Autoritatea de Management, dar speram ca, intr-un viitor apropiat, sa reusim sa facem acest lucru” mai spune Turtoi.
 
Ministerul Agriculturii si AFIR incearca sa faca schimbari care sa fie eficiente si sa-i impulsioneze pe fermieri sa avanseze proiecte prin care sa solicite bani europeni. Din pacate, tot mai multi fermieri ezita sa depuna proiecte din diverse motive, cel mai adesea de teama unui esec si pentru ca bancile le refuza multora imprumuturile.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016