Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In ce regiuni va ploua in prima parte a lunii august

in-ce-regiuni-va-ploua-in-prima-parte-a-lunii-august

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat, miercuri, prognoza meteo pentru prima decada a lunii august.


Potrivit meteorologilor, prima parte a lunii august se va caracteriza printr-o vreme mai calda decat in mod obisnuit, pe aproape intreg teritoriul agricol al tarii. Temperaturile maxime ale aerului se vor situa intre 19 si 34 grade Celsius, la nivelul intregii tari.

Sunt prognozate ploi locale sub forma de aversa, dar si torentiale fiind insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local cu aspect de vijelie, in aproape toata tara. De asemenea, in primele zile ale perioadei vor fi conditii de producere a grindinei, iar izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate din punct de vedere agricol. 

Se instaleaza seceta pedologica la porumb

In aceste conditii, in cultura neirigata de porumb, pe profilul de sol 0-100 cm se vor inregistra deficite ridicate de apa, seceta pedologica fiind moderata, puternica si local extrema, in Oltenia, Banat, Crisana, cea mai mare parte a Dobrogei, Transilvaniei, estul, nordul si sud-vestul Munteniei si local in sud-estul Moldovei. In estul, nordul si local in sudul teritoriului, rezerva de umiditate din sol se va incadra in limite satisfacatoare pana la apropiate de optim.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Prognoza precipitatiilor, pe regiuni, valabila pentru perioada 29 iulie - 11 august

BANAT

Instabilitatea atmosferica se va accentua, cu o probabilitate mai mare, in intervalele 30-31 iulie si 5-10 august, cand vor fi averse in general slabe cantitativ, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

CRISANA

Instabilitatea atmosferica se va accentua, cu o probabilitate mai mare, in intervalele 30-31 iulie si 5-10 august, cand vor fi averse in general slabe cantitativ, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

TRANSILVANIA

Probabilitatea averselor de ploaie va fi in general redusa, exceptand intervalele 30 iulie -1 august si 6-11 august, cand se pot semnala fenomene de instabilitate atmosferica, insa doar izolat vor fi posibile cantitati de apa mai insemnate.

MARAMURES

Sunt posibile ploi, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in intervalele 30-31 iulie si 6-11 august, insa cantitatile de apa vor fi in general neinsemnate.

MOLDOVA

Probabilitatea averselor de ploaie va fi in general redusa, exceptand intervalele 30 iulie -1 august si 5 -11 august, cand se pot semnala fenomene de instabilitate atmosferica, insa doar in noaptea de 30 spre 31 iulie vor fi posibile cantitati de apa mai insemnate.

DOBROGEA

Exceptand intervalul 30 iulie - 1 august, cand local se vor semnala ploi, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in celelalte zile va predomina vremea frumoasa si insorita.

MUNTENIA

in intervalul 30 iulie - 1 august, local se vor semnala fenomenele caracteristice instabilitatii atmosferice, iar izolat vor fi averse mai insemnate cantitativ. in celelalte zile ale celor doua saptamani de prognoza, probabilitatea de ploaie va fi redusa.

OLTENIA

Vor fi ploi, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in intervalele 30 iulie - 1 august si 6-11 august, insa cantitatile de apa vor fi in general neinsemnate.

LA MUNTE

Pe parcursul celor doua saptamani, instabilitatea atmosferica va fi in general redusa, dar in intervalul 30 iulie - 1 august, local vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si cantitati de apa mai insemnate.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016