Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

INS: Sacrificarile de animale si pasari si productia de carne in luna august 2012

ins-sacrificarile-de-animale-si-pasari-si-productia-de-carne-in-luna-august-2012

In luna august 2012, fata de luna precedenta, numarul animalelor si al pasarilor sacrificate a scazut la bovine, iar la porcine, ovine si caprine si pasari a crescut; greutatea lor in carcasa a scazut la porcine si pasari, iar la bovine si ovine si caprine a crescut.


In comparatie cu aceeasi luna a anului 2011, numarul animalelor si al pasarilor sacrificate a scazut la bovine si porcine, iar la ovine si caprine si pasari a crescut; greutatea lor in carcasa a scazut la bovine, porcine si pasari, iar la ovine si caprine a crescut.

August 2012 comparativ cu iulie 2012

Numarul total de bovine sacrificate a scazut cu 4,8%, iar greutatea in carcasa a acestora a crescut cu 15,5%. in unitatile industriale specializate numarul de bovine sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au crescut cu 27,3%, respectiv cu 28,5%.

In luna august 2012, ponderea bovinelor sacrificate in unitatile industriale specializate a reprezentat 23,3% din totalul sacrificarilor de bovine.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Numarul total de porcine sacrificate a crescut cu 3,1%, iar greutatea lor in carcasa a scazut cu 0,3%.

In luna august 2012, sacrificarile de porcine in unitatile industriale specializate au reprezentat 93,9% din totalul porcinelor sacrificate.

Numarul de porcine sacrificate in unitatile industriale specializate si greutatea lor in carcasa au crescut cu 9,2%, respectiv cu 8,0%.

Numarul total de ovine si caprine sacrificate si greutatea lor in carcasa au crescut cu 35,1%, respectiv cu 34,9%.

Taierile in unitatile industriale specializate, care detin o pondere de 6,9% din totalul sacrificarilor de ovine si caprine au crescut atat numeric cat si la greutatea in carcasa de 2,9 ori, respectiv de 2,8 ori. Numarul total al pasarilor sacrificate a crescut cu 4,4%, iar greutatea in carcasa a acestora a scazut cu 6,4%.

In unitatile industriale specializate s-au realizat 89,6% din totalul taierilor de pasari. Sacrificarile in acest tip de unitati au crescut atat la numarul de pasari sacrificate cat si la greutatea in carcasa a acestora cu 4,0%, respectiv cu 4,8%.

August 2012 comparativ cu august 2011

Numarul total de bovine sacrificate si greutatea lor in carcasa au scazut cu 16,7%, respectiv cu 23,5%. Sacrificarile de bovine in unitatile industriale specializate si greutatea lor in carcasa au crescut cu 16,7%, respectiv cu 22,0%.

Numarul total de porcine sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au scazut cu 19,4%, respectiv cu 19,3%. Sacrificarile de porcine in unitatile industriale specializate si greutatea lor in carcasa au crescut cu 14,1%, respectiv cu 14,5%. Numarul total de ovine si caprine sacrificate si greutatea lor in carcasa au crescut cu 7,7%, respectiv cu 21,1%.

Taierile in unitatile industriale specializate si greutatea lor in carcasa au scazut de 2,2 ori, respectiv de 2,0 ori. Numarul total al pasarilor sacrificate a crescut cu 6,3%, iar greutatea in carcasa a acestora a scazut cu 3,6%.

In unitatile industriale specializate s-au inregistrat cresteri atat la numarul pasarilor sacrificate cat si la greutatea in carcasa a acestora cu 8,0%, respectiv cu 6,4%. in lunile analizate greutatea medie in carcasa la principalele specii de animale si pasari, prezinta usoare oscilatii.

In perioada august 2011 - august 2012, cele mai mari cresteri ale greutatii in carcasa a animalelor sacrificate s-au inregistrat in lunile decembrie si aprilie la porcine, respectiv la ovine si caprine, cand au loc sacrificarile traditionale ocazionate de sarbatorile de Craciun si Paste.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016