Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Institutul National de Statistica: Ce s-a ieftinit si ce s-a scumpit in luna decembrie, in sectorul agroalimentar
Buletinul lunar publicat de Institutul National de Statistica arata ca in luna noiembrie a anului trecut preturile alimentelor au fluctuat usor, comparativ cu luna decembrie a anului 2010, existand atat scumpiri cat si ieftiniri ale unor categorii de produse agroalimentare.
Fructele proaspete s-au ieftinit cel mai mult in noiembrie 2011, fata de luna decembrie 2010, pretul acestora scazand cu 1%, potrivit datelor publicate, miercuri, de Institutul National de Statistica (INS).
Pe de alta parte, cresteri de preturi s-au inregistrat la cartofi, care s-au scumpit cu 1,36% in noiembrie 2011 fata de decembrie 2010, la carne si preparate din carne – 0,18 la suta, peste si conserve din peste – 0,23 la suta, lapte si produse lactate – 0,27 la suta, zahar si produse zaharoase – 0,18 la suta.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
Preturile produselor alimentare au crescut cu 0,36 la suta, in noiembrie anul trecut, comparativ cu decembrie 2010.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi