Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Jidvei demareaza o campanie de sprijin pentru industriile creative

jidvei-demareaza-o-campanie-de-sprijin-pentru-industriile-creative

Astfel, Jidvei indruma tinerii spre documentare si invatare, indeamna romanii de pretutindeni sa impartaseasca povestile si experienţele pe care le-au auzit de la cei care au trait clipele Marii Uniri, si contribuie la portretizarea in culori a Marii Uniri si la redescoperirea cantecelor istorice şi patriotice.


Producatorul de vinuri si bauturi Jidvei va demara o campanie de evenimente si concursuri pentru tinerii creatori din domenii precum literatura, arta si muzica, ocazionata de primul Centenar al Romaniei si lanseaza Vinul Unirii, după cum au anunţat reprezentantii companiei.
 
„Vinul Unirii a luat nastere din dorinta noastra, a marii familii Jidvei, de a reda prezentului ceea ce trecutul ne-a daruit mai valoros, de a pune in lumină acele sentimente si trairi care aduse impreuna au facut posibila indeplinirea celui mai puternic act din istoria Romaniei. Cred ca trebuie sa ne marturisim bucuria ca suntem romani. Acesta este mesajul cel mai important pe care trebuie sa il transmitem tinerilor”, a spus ing. Claudiu Necsulescu, presedintele Jidvei, in deschiderea unei conferinte desfasurate in Capitala.
 
Pentru Vinul Unirii, Jidvei a ales doua sortimente: Feteasca Regala, care a fost identificata pentru prima data in anii 1920, chiar pe podgoria Tarnave – aici fiind patria acestui soi, ce se intinde pe o suprafata de peste 800 ha, si Roze, un cupaj din soiurile Pinot Noir, Cabernet Sauvignon si Shyraz.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Odata cu lansarea produsului aniversar, reprezentantii Jidvei au anuntat si campania nationala „Moment de Mare Unire”, pe care o va desfasura pe tot parcursul anului 2018. Campania are doua componente principale - evenimente si concursuri - si este impartita in mai multe sectiuni: „Cuvinte de Mare Unire”, „Arta de Mare Unire” si „Muzica de Mare Unire”.
 
Astfel, Jidvei indruma tinerii spre documentare si invatare, indeamna romanii de pretutindeni sa impartaseasca povestile si experientele pe care le-au auzit de la cei care au trait clipele Marii Uniri, si contribuie la portretizarea in culori a Marii Uniri si la redescoperirea cantecelor istorice si patriotice.
 
In desfasurarea campaniei, Jidvei a incheiat parteneriate cu autoritatile judetene din Alba, dar si cu Televiziunea Romana, alaturi de care va desfasura proiecte legate de Centenar, precum si cu Editura Paideia, cu sprijinul careia va organiza o expozitie itineranta cu fotografiile Unirii realizate de Samoila Marza si cu alte imagini din secolul trecut imprimate pe hartie realizata manual.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016