Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

L-au condamnat la 7 ani de puscarie

l-au-condamnat-la-7-ani-de-puscarie

Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a fost codamnat la inchisoare cu executare pentru sapte ani de zile. Sentinta este definitiva si incheie un lung proces in care acesta a fost acuzat de abuz in serviciu, in perioada in care indeplinea functia de ministru.


Completul de cinci judecatori al Sectiei Penale de la inalta Curte de Casatie si Justitie a decis astazi ca mentine condamnarea de sapte aplicata lui Muresan de completul de trei judecatori de la aceeasi sectie a Curtii Supreme, modifica sentinta sau trimite cauza chiar spre rejudecare.

Magistratii Curtii Supreme au facut publica in februarie 2012 motivarea deciziei din aprilie 2011 prin care fostul ministru al Agriculturii din partea PNtCD, Ioan Avram Muresan a primit sapte ani de inchisoare intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de procurorii fostului Parchet National Anticoruptie.

Astfel judecatorii arata ca au decis condamnarea acestuia a aprobat abuziv acordarea a 5.000 de tone de ulei brut din rezervele de stat catre o societate comerciala - SC Sun Oil din Ramnicelu, care nu indeplinea nicio conditie pentru a beneficia de acest sprijin. Curtea Suprema arata ca prin acordarea acelui imprumut de 5.000 de tone de ulei s-a diminuat cu 10% stocul din rezervele de stat.

Ioan Avram Muresan a mai fost condamnat in februarie 2012, tot de Curtea Suprema, alaturi de Decebal Traian Remes la cate trei ani de inchisoare cu executare in procesul cunoscut publicului drept „Caltabosul".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


La vremea izbucnirii scandalului, anul 2007, Remes era ministrul Agriculturii in exercitiu.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016