Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR a lansat o aplicatie

madr-a-lansat-o-aplicatie

MADR a lansat o aplicatie destinata depunerii online a solicitarilor certificatelor fitosanitare. La cererea operatorilor profesionisti care deruleaza activitati de exoport cu plantele, produse vegetale si alte obliecte, Autoritatea Nationala Fitosanitara este responsabila cu certificatele fitosanitare pentru export.


Certificatele garanteaza ca marfurile exportate corespund cerintelor fitosanitare impuse de tara importatoare.
 
"In scopul eficientizarii activitatii, a fost creat un sistem online, prin intermediul caruia operatorii profesionisti depun in format electronic cererile de eliberare a certificatelor fitosanitare pentru export", anunta Ministerul Agriculturii prin intermediul unui comunicat de presa.
 
Aceasta operatiune este pusa la dispozitie de catre MADR pe pagina de Internet destinata. De asemenea, printre beneficiile aplicatiei se numara gestionarea eficienta a activitatilor, care scurteaza timpul de preluare si procesare a cererilor de catre autoritati. Totul se intampla in paralel cu monitorizarea in timp real a mecanismului de solicitare si eliberare a certificatelor fitosanitare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
Aplicatia a fost realizata ca un instrument util destina operatorilor economici romani, care realizeaza comert exterior. De asemenea, contine facilitati pentru primirea notificarilor deponentilor, schimbandu-se statusul cererii depuse.
 
In dezvoltarea acestei aplicatii, expertii IT a AFIR au reusit sa permita utilizarea sistemului cu ajutorul unor terminale fixe (laptop), dar si cu ajutrul terminalelor mobile de tip smartphone.
 
Aplicatia poate fi folosita si de parti terte interesate, precum lucratori vamali care au posibilitatea verificarti statusului eliberarii unui certificat fitosanitar sau posibilitatea scanarii unui cod QR afisat in cadrul aplicatiei.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016