Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Bolile coriandrului - mana si brunificarea
Mana la coriandru este o boala produsa de ciuperca Plasmopara nivea.
Pe frunze apar pete de forma neregulata, galbui spre maroniu, care se inchid treptat la culoare. Pe spatele frunzelor apare un praf de culoare alba, fin.
Brunificarea inflorescentelor si innegrirea fructelor de coriandru
In perioada infloririi plantei, pe tije sau pe inflorescente apar pete de culoare galbuie. Ele cresc ca dimensiuni si cuprind intreaga inflorescenta, care se usuca rapid. Boala este produsa de ciuperca Gloesporium achaeniicola, si se manifesta in primul rand in camp sau in gradini, mai rar in culturile in spatii protejate.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Mana coriandrului
Se observa petele albicioase pe spatele frunzelor,care prezinta si un praf alb alcatuit din conidiofori
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura