Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Bolile coriandrului - mana si brunificarea
Mana la coriandru este o boala produsa de ciuperca Plasmopara nivea.
Pe frunze apar pete de forma neregulata, galbui spre maroniu, care se inchid treptat la culoare. Pe spatele frunzelor apare un praf de culoare alba, fin.
Brunificarea inflorescentelor si innegrirea fructelor de coriandru
In perioada infloririi plantei, pe tije sau pe inflorescente apar pete de culoare galbuie. Ele cresc ca dimensiuni si cuprind intreaga inflorescenta, care se usuca rapid. Boala este produsa de ciuperca Gloesporium achaeniicola, si se manifesta in primul rand in camp sau in gradini, mai rar in culturile in spatii protejate.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
Mana coriandrului
Se observa petele albicioase pe spatele frunzelor,care prezinta si un praf alb alcatuit din conidiofori

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturiIdei de afaceri in agricultura
Cultura de lavanda - o afacere cu fonduri europene
Fermierii care au suprafete mici de teren agricol cauta ideea de afaceri ideala, care i-ar putea imbogati. Plantatia de lavanda poate fi exploatata fara probleme 10-15 ani, cu un profit minim de 8.000 de euro pe an! Productia o valorifici usor, in multe feluri: plante verzi, plante uscate, ulei esen......citeste mai mult >>
Ferma ecologica de gaini Brahma. Detaliile investitiei
Pentru constituirea fermei de gaini Brahma este necesar un teren de 500 m, aflat in posesia intreprinzatorului. Activitatea se poate desfasura in gospodaria acestuia, functionand ca o microferma familiala.......citeste mai mult >>
Transforma productia de branzeturi cu ajutorul formelor pentru branza
Productia de branza este o industrie cu traditie, dar si o oportunitate cu potential de dezvoltare pentru antreprenori. Daca esti in cautarea unei idei de afaceri profitabile, investitia in productia de branzeturi poate fi alegerea ideala.......citeste mai mult >>