Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Optimizarea fertilizarii prin digitalizare!

optimizarea-fertilizarii-prin-digitalizare

Optimizarea cantitatilor de ingrasaminte aplicate culturilor agricole este un subiect de actualitate pentru fermieri in conditiile in care preturile acestora este in continua crestere.


Analizele de sol ne arata cantitatea de elemente nutritive disponibile pentru plante si pe baza acestor disponibilitati ,a consumului specific al plantelor si luand in considerare toti factori de influenta specialisti pot calcula necesarul de elemente nutritive care trebuie aplicate suplimentar prin fertilizare.

Aceste calcule necesita destul de mult timp si datele privind consumurile specifice ale plantelor la un anumit nivel de productie precum si datele privind cantitatile de elemente nutritive indepartate de pe parcela odata cu recolta sunt greu accesibile fermierilor.

Programele digitale pot face aceste calcule?
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
NutriGuide®  este programul de planificare a fertilizarii creat si lansat de catre compania Borealis L.A.T. El calculeaza cantitatea de ingrasaminte si elemente nutritive necesare in functie de nevoile specifice ale culturilor, de gradul de fertilitate al solului si cantitatea de elemente nutritive indepartate din sol odata cu recolta, alege cel mai potrivit produs si ofera o lista cu produsele recomandate, cantitatea si perioada optima de aplicare. Puteti sa incarcati harta parcelelor din ferma utilizand fisierul cu suprafetele declarate din contul APIA, astfel calculele se pot face la nivel de parcela si potential diferit de productie.

NutriGuide® identifica in plus formula NPK cea mai potrivita pentru o fertilizare echilibrata a intregii rotatii a culturilor. 
Accesati in mod gratuit programul de planificare a fertilizarii NutriGuide® si calculati necesarul de elemente nutritive pentru culturile din ferma.

Colaborarea este cheia succesului!
 
De anul acesta NutriGuide® a devenit modulul de planificare a fertilizarii pentru sistemul de management al fermei AgroCity.

AgroCity este o platforma care colecteaza atat date adaugate manual, cat si date de la aplicatii terte, cum ar fi GPS-uri, senzori sau NutriGuide®. Sistemul ofera monitorizarea in timp real a echipamentelor agricole si integreaza toate operatiunile din ferma, de la arendarea terenurilor pana la operatiunile de infiintare a culturii si productie. Programul ofera informatii valoroase pentru planificarea si optimizarea lucrarilor si costurilor cu scopul de a creste productivitatea si profitabilitatea. 

Mai multe informatii despre AgroCity: www.agrocity.eu 
 
Folosirea programelor si sistemelor digitale in agricultura ofera posibilitatea fermierilor de a identifica oportunitati de crestere a eficientei afacerii, a productivitatii si a veniturilor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016