Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pandemia, productiva pentru IRUM Reghin. Au lansat trei tractoare noi

pandemia-productiva-pentru-irum-reghin-au-lansat-trei-tractoare-noi

Pandemia nu i-a oprit pe cei de la IRUM Reghin din a-si duce la indeplinire planurile. Cat timp am fost inchisi la domiciliu, acestia au pregatit minutios lansarea a trei noi tractoare romanesti.


IRUM TAG 3100, IRUM TAG 5025 C, IRUM TAG 6225 C sunt noile modele aparute pe piata si care se adreseaza familiilor care au ferme de intretinut sau vor sa-si ingrijeasca propriile culturi pentru consumul casnic. 
 
Potrivit lui Mircea Oltean, initiativa de a dezvolta aceste modele contribuie la sustinerea dezvoltarii durabile a agriculturii romanesti.
 
"Cu o traditie de peste 67 de ani in proiectarea si constructia de tractoare si cu investitii mari facute in ultimii 20 de ani, IRUM Reghin detine un sistem tehnologic de productie integrat, avand o serie de sectii de productie vitale, cum sunt turnatoria, debitarea, tratamente termice sau prelucrari mecanice cu comanda numerica. Prin experienta celor peste 500 de angajati, cat si prin aportul centrului de cercetare si dezvoltare tractoare agricole si forestiere, iFOR, unic in Europa de Est, IRUM continua procesul de dezvoltare a produselor romanesti printr-o noua etapa in care isi extinde gama de tractoare agricole. Dupa lansarea in 2018 a tractorului agricol TAGRO, incepand cu vara acestui an pe portile fabricii din Reghin vor mai iesi inca trei modele. Preturile acestor modele vor fi cuprinse intre 10.000 si 20.000 de euro. Noile tractoare sunt echipate cu motoare stadiul V de poluare si vor avea disponibila optiunea de echipare Power Shift, facand astfel utilajul mult mai usor de manevrat. Acestea vor fi destinate fermelor de familie si pot fi echipate cu o gama larga de accesorii alaturi de care fermierul sa ajute la dezvoltarea agriculturii", a declarat, pentru Agerpres, Mircea Oltean.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Potrivit directorului general al IRUM Reghin, aceste tractoare pot fi folosite in solarii, pomicultura, viticultura, dar si in camp, la cosit, greblat si nu numai.
 
"In aceasta perioada, sa spunem de liniste, noi am lucrat, nu am fost presati de multe comenzi si atunci am dezvoltat aceste tractoare. Pe de o parte piata a scazut putin, dar pe de alta parte noi, in organizare, nu am mai gandit strict economic, ca business, ci am gandit prin prisma protejarii oamenilor si a pastrarii locurilor de munca. Un sistem economic, cum e cel din Romania, a fost destul de afectat, dar privim cu incredere si lucrurile cred ca vor intra in normalitate, probabil nu in aceasta vara. Urmeaza doua-trei luni destul de grele si dificile, in care, din punctul nostru de vedere suntem destul de stabili economic si financiar si nu cred ca vom avea probleme majore si vom rezista. Sigur ca in momentul in care ne-am gandit sa producem aceste utilaje si sa le asimilam in gama noastra de produse am facut un studiu pe cerintele pietei. Degeaba le faci bune si frumoase daca nu ai cerinte, atunci nu se vand", a subliniat Mirea Oltean.
 
Cele trei tractoare agricole sunt lansate pe piata dupa ce IRUM Reghin a inceput, anul trecut, productia de serie a primului tractor agricol, TAGRO, conceput si construit de inginerii societatii, lansat in toamna anului 2018, la INDAGRA, la 15 ani de la disparitia productiei de tractoare din Romania.
 
Tractorul agricol romanesc a fost conceput in primul centru de cercetare-dezvoltare pentru utilaje agricole si forestiere din Romania, iFOR, inaugurat in septembrie 2015 la IRUM, in urma unei investitii de aproximativ 12 milioane de lei.
 
IRUM Reghin a fost fondata in 1953 si a devenit o societate cu capital complet privat in anul 1999, cand societatea Maviprod a preluat-o

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.81 din 8 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016