Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Parteneriat intre producatorii de pepeni de la Dabuleni si hipermarketul Real

parteneriat-intre-producatorii-de-pepeni-de-la-dabuleni-si-hipermarketul-real

Din luna iulie, hipermarketurile Real din toata tara au inceput sa vanda pepenii produsi in traditionala zona Dabuleni, in urma unui parteneriat incheiat cu mai multi producatori agricoli din zona.


Estimarile partenerilor arata ca astfel vor fi vandute peste 1000 de tone de pepeni verzi proveniti din bazinul horticol Dabuleni, din sud-estul judetului Dolj, cea mai importanta zona de cultivare a acestora din tara.

Fructele vor fi comercializate sub marca exclusiva "Dabuleni - Casa Pepenilor", inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), fapt care garanteaza originea controlata si trasabilitatea produsului.

Alaturi de pepenii verzi de Dabuleni, hipermarketurile au mai contractat si peste 200 de tone de pepene galben, din varietatea cantalup, sub marca "Melovita", proveniti din acelasi bazin horticol, mai exact din zona vaii Sadovei, la vest de Dabuleni.

"Stim cu totii problemele cu care s-au confruntat cultivatorii de pepeni doljeni in anii anteriori, cand fie ramaneau cu pepenii nevanduti si erau nevoiti sa-i arunce, fie nu aveau incotro si ii vindeau la pret de nimic, pe marginea drumului, unor intermediari care ii aduceau in depozite si piete, fara sa plateasca vreo taxa. De altfel, reprezentantii producatorilor au atras de nenumarate ori atentia asupra evaziunii fiscale pe care o fac intermediarii in piata de legume si fructe. in timpul in care pepenii autohtoni ajungeau aruncati prin santuri, piata romaneasca era invadata de fructe din import, fapt care nu ii avantaja, in niciun caz, nici pe producatori, nici pe noi comerciantii si cu atat mai putin pe consumatori. Gratie programului nostru «Produceti romaneste, vindem romaneste», am reusit sa punem bazele unor parteneriate solide, bazate pe incredere si pe calitate. Va promitem sa ramanem consecventi acestei politici strategice, de a aduce pe rafturile magazinelor real,- cat mai multe produse de pe piata interna, iar in perioada urmatoare vom mai anunta si alte parteneriate de acest tip", a spus Nicolae Danciu, Director Departamentul Producatori Locali, Real Hypermarket Romania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pepenii de Dabuleni se recolteaza cand ajung la maturitatea de consum: sfarsitul lunii iunie - inceputul lunii iulie, in bazinul horticol Dabuleni,

Se cultiva cu preponderenta doua varietati:

- Soiul Pata Negra - Cu coaja lucioasa, verde inchis, seminte negre si pulpa de un rosu intens, crocanta si foarte dulce;
- Soiul Crimson - Cu coaja verde deschis cu striatii mai inchise, seminte maro inchis si pulpa rosu deschis, zemoasa, aromata si foarte dulce.

Varietatea de pepeni galbeni Cantalup se remarca prin pulpa portocaliu-intens, foarte parfumata, suculenta si foarte dulce, bogata in special in vitaminele A si C si cu continut caloric redus.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016