Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Plante aromatice

Plantele aromatice sunt un grup aparte, destinate atat celor indragostiti de gradinile cu parfum de Mediterana, cat si celor pentru care bucataria este o arta. A scrie despre ele nu este o simpla activitate publicistica, este o marturisire, una parfumata cu pasiune si dragoste de viata.

Plantele aromatice au multe caracteristici in comun, dar cea mai importanta este cerinta fata de lumina. Toate iubesc soarele, ele nu vor creste decat in locuri in care razele soarelui le mangaie aproape tot timpul zilei. In zile insorite isi vor elibera, mai mult decat oricand, parfumul ametitor dat de substantele pe care le gasim in frunzele si florile lor.

O gradina, oricat de mica, isi va imbogati darul de a va relaxa daca printre straturile de flori veti cultiva o mica gradinita de condimente: cimbru, busuioc, maghiran, menta, salvie, oregano, tarhonul care creste ca o tufa inalta, si mult intalnitele marar, patrunjel si leustean.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon


Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...

Oferta Speciala
valabila 48h

In bucatarie, ele sunt o sursa proaspata, nepretuita, de savoare.

Majoritatea plantelor aromatice cresc atat in gradina, pe timpul verii, dar le puteti planta si in ghivece sau jardiniere pe care trebuie neaparat sa le tineti pe pervaz, la lumina. Iarna, udati-le mai rar, nu uitati ca nu au nevoie decat de foarte putina apa.

La gatit, puteti folosi atat frunzele verzi cat si pe cele uscate. Gustul inegalabil al mancarii e dat insa de plantele verzi, de aceea este de preferat o jardiniera cu plante aromatice pe care sa le ingrijiti chiar voi, decat sa folositi plicurile cu plante uscate si maruntite din plicurile pe care le gasiti in comert.

Nu uitati, plantele aromatice crescute la voi acasa sunt mult mai sanatoase decat cele uscate, cumparate la plic din supermarket.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

ComentariiComentarii0 comentarii




Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021".



Forum
Adrian spune: Foarte interesant!
01 Iul. 2021 10:20:40
Raspunde la intrebare
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Amestec de culoare inchisa, uscata, degajand miros. Este format din materie organica descompusa. Fab ...

Partea exteriorara a florii. ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016