Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Presedintele SUA decreteaza statelor sa cumpere produse americane

presedintele-sua-decreteaza-statelor-sa-cumpere-produse-americane

Presedintele SUA, Joe Biden, decreteaza statelor sa cumpere mai mult produse americane prin instituirea programului "Buy American".


Acest decret vizeaza sa ”creasca investitiile in industriile manufacturiere si in muncitori, pentru a reconstrui mai bine”, a declarat presei un oficial din cadrul administratiei Biden.
 
El adauga ca obiectivul decretului este sa indemne totodata agentiile federale sa suprime lacune juridice exploatate de catre intreprinderi care produc in Statele Unite doar o mica parte a produselor propuse Guvernului.
 
Aceasta decizie este un ecou al deciziei predecesorilor sai, dar mai ales a lui Donald Trump, care a indemnat prin decret statul federal sa cumpere mai multe produse americane si care a transformat taxele vamale intr-o arma impotriva importurilor - cu rezultate inegale.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
In locul unui razboi comercial, Joe Biden privilegiaza insa o inasprire a regulilor ”Buy American” si vrea sa foloseasca puterea de cumparare a Guvernului federal.
 
"Dolarii pe care Guvernul federal ii cheltuieste (...) sunt un instrument puternic in sustinerea muncitorilor si producatorilor americani. Licitatiile publice reprezinta numai ele aproape 600 de miliarde de dolari din cheltuielile federale", precizeaza un reprezentant al administratiei.
 
Buy American Act din 1933 - o lege aflata in continuare in vigoare - obliga agentiile federale sa se apropvizioneze cu prioritate cu bunuri si produse de pe teritoriul american, ”dar aceste preferinte nu au fost inca puse in aplicare in mod coerent sau eficient”, apreciaza administratia Biden.
 
Abordarea lui Biden urmeaza sa schimbe in mod fundamental structura procesului "Buy American"  - sa schimbe definitia insasi a ceea ce este un produs considerat drept fabricat in Statele Unite si sa restranga posibilitatea de derogarilor.
 
Administratia vrea, de asemenea, ca noi intreprinderi, inclusiv mici, sa aiba acces la licitatii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016