Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prezente romanesti la targul IFE 2013

prezente-romanesti-la-targul-ife-2013

In perioada 17-20 martie 2013 se va desfasura la Londra, Marea Britanie, in cadrul complexului expozitional Excel, targul international de produse alimentare si bauturi – IFE.


Lansat in anul 1979, IFE este cel mai important si extins eveniment cu participare internationala organizat pe teritoriul britanic in domeniul produselor alimentare (lactate, carne si produse din carne, paine si produse de patiserie, produse alimentare ecologice, bauturi etc), beneficiind de un spatiu total de expunere de peste 14.000 metri patrati, din care 6.600 mp sunt destinati expozantilor internationali din aproape 50 de tari.

Organizatorii locali estimeaza pentru editia IFE 2013 un numar de circa 30.000 de vizitatori, din care aproape 4.000 straini, in cadrul targului urmand a fi lansat, pentru prima data, si programul “Meet the Buyer”, ce va oferi posibilitatea intalnirii intre marile companii britanice importatoare, distribuitoare si angrosiste de produse alimentare si bauturi cu firmele expozante.

Marea Britanie este una dintre cele mai dinamice piete internationale pentru produse alimentare si bauturi, a 3-a ca marime in Europa si a 5-a in lume, industria locala valorand peste 150 miliarde lire sterline, iar importurile britanice de astfel de produse cifrandu-se anual la peste 21 miliarde lire sterline.

Romania va participa cu peste 50 de firme din domeniul industriei alimentare. Firmele romanesti vor imparti un spatiu de 309 mp, localizat in zona pavilioanelor nationale, in imediata apropiere de sectorul destinat produselor din carne, fapt ce va crea o mai mare atractivitate pavilionului romanesc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon


Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...

Oferta Speciala
valabila 48h


Romania vine la acest eveniment cu produse din sectoarele de carne, panificatie, patiserie si dulciuri, apa minerala si plata, ceaiuri, condimente, vinuri, produse lactate si uleiuri vegetale. Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc (APAR) isi propune ca, impreuna cu toate firmele romanesti reunite la acest eveniment, sa promoveze cu succes alimentele romanesti, brandurile romanesti si, nu in ultimul rand, sa stabileasca relatiile de bussiness care sa le permita intrarea cu usurinta pe piata din Anglia si nu numai.

La standul APA, vizitatorii vor putea degusta Magiunul de Topoloveni si intreaga gama de dulceturi a aceluiasi producator, singurul IGP inregistrat al Romaniei. Publicul londonez va putea savura renumitul Mustar de Tecuci, vinurile Paganus si Romania Pitoreasca de la Domeniile Dealu Mare – Urlati, precum si gama de vinuri romanesti de la Ciumbrud reunite sub brandul Domeniile Boieru. Pastravul afumat, icrele de crap, pastrama pescareasca preparate in Delta din Carpati de catre Doripesco vor face deliciul iubitorilor de peste. Dulceata lu Razvan si specialitatile din carne de la Scandia Sibiu vor completa tabloul bunatatilor romanesti prezentate de APAR.

Cu prilejul acestui eveniment vom face cunoscut si mesajul campaniei We love meat from Romania, o campanie la care APAR este partener.

Romania isi propune astfel sa valorifice amploarea acestui targ prin intreprinderea unor degustari de preparate romanesti, menite sa atraga clienti si sa ofere o perspectiva noua si o atitudine pozitiva, lucruri esentiale in crearea contextului de promovare a alimentelor romanesti.

Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc – APAR reuneste peste 50 de producatori autentici din industria alimentara romaneasca si isi propune ca prin actiunile intreprinse sa realizeze din alimentul romanesc nu numai un motiv de mandrie nationala ci si un vehicul al dezvoltarii economiei romanesti.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Stratul extern al scoartei copacilor batrani care este format din tesuturi moarte. In timp acestea s ...

Muguri care sunt inlaturati ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016