Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Primul congres european al sorgului va avea loc in Romania
Evenimentul va avea loc la Bucuresti, in perioada 2-4 noiembrie, mizandu-se pe prezenta a aproximativ 200 de participanti.
Organizatorii spun ca prezentarile si dezbaterile se vor axa pe tematici care vizeaza progresul genetic si practicile agronomice, piete si debusee, promovare si politici agricole, iar pe lista speakerilor se vor afla Olivier Bouillet, director general Agritel Ucraina, Alexis Ferard, dr. Jeff Dahlberg, director Kare SUA, Alberto Libertini, presedinte Assosementi Italia, precum si ministrul Agriculturii din Romania.
Organizatorii manifestarii sunt Asociatia Producatorilor de Porumb din Romania, Institutul sectorului vegetal din Franta, Confederatia Europeana a Productiei de Porumb, Federatia Nationala a Producatorilor de Seminte de Porumb si Sorg din Franta, alaturi de companii producatoare de seminte precum Euralis, KWS, RAGT Semences sau Semences de Provence.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Sorgul este o planta care rezista foarte bine la seceta, fiind o cultura pe care fermierii ar putea sa se bazeze in anii care se anunta secetosi. In Romania, suprafetele cultivate cu sorg sunt foarte mici, insumnand circa 15.000 de hectare.
Autor:
Panait Elena
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 4.25 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News