Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Produse romanesti premiate la Bruxelles

produse-romanesti-premiate-la-bruxelles

Cea mai importanta distinctie a primit-o uleiul de nuca presat la rece Luna Solai.


Uleiul de nuca presat la rece Luna Solai, al producatorului Taf Presoil SRL din judetul Cluj a fost medaliat de Institutul International de Gust si Calitate de la Bruxelles cu distinctia Superior Taste Award, alaturi de alte 10 produse alimentare romanesti, dintr-un total de peste 1.300 de produse participante in competitie.
 
La editia din 2016, Romania a fost reprezentata de 11 produse, toate premiate cu 2 sau 3 stele de Aur din maximum 3, respectiv Luna Solai cu uleiul de nuca obtinut prin presare la rece cu 2 stele, Puiul Fericit de la Agricola cu 2 stele, AUR'A de la Natural Gold Water cu 3 stele, Bergenbier ALE cu 2 stele, Painea lui Manole cu 2 stele, Wembley Dry Gin cu 3 stele, pateul de pastrav afumat Trutta Dux cu 2 stele, Salamul de Sibiu Agricola cu 2 stele, Elixir — ulei de rapita presat la rece si ulei de soia de prima presa de la Dachim cu 2 stele fiecare.
 
Premiul — Superior Taste Award — este o recunoastere internationala unica care se bazeaza pe testarea in orb, fara a se cunoaste identitatea produsului — denumire, producator, eticheta etc, efectuata de catre bucatari si somelieri, experti in gust si calitate, cu stele Michelin si leaderi de opinie din 15 state.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

In cadrul testelor, degustatorii sunt rugati sa evalueze produsele ca si cum acestea ar fi in bucataria lor, nu in conformitate cu standardele restaurantelor. Fiecare produs evaluat este analizat in forma unui raport de analiza senzoriala pe baza unor criterii, cum ar fi mirosul, gust, impact vizual, textura, etc. Toate acestea sunt luate in considerare de catre fiecare membru al juriului.
 
„Este o mare bucurie pentru noi sa primim o confirmare internationala din partea specialistilor, pentru ceea ce noi stiam deja si ceea ce si voi ne-ati confirmat pana acum, respectiv ca Luna Solai este un brand de calitate superioara. Recunoasterea este cu atat mai importanta si emotionanta pentru noi cu cat Luna Solai a luat nastere si continua sa se dezvolte intr-un cadru de familie in care pasiunea, respectul fata de produs si consumator sunt cele mai importante. Calitatea produselor noastre este in intregime meritul parintilor mei. Experienta lor, munca lor, dedicarea lor se regaseste in fiecare sticla de ulei presat la rece pe care noi o producem”, a declarat Felicia Tulai, brand managerul societatii.
 
Societatea mai are in palmares o distinctie Superior Taste Award, obtinuta in 2015 de la acelasi institut de prestigiu pentru produsul Luna Solai — ulei din seminte de dovleac presat la rece, care a fost premiat cu 2 stele din maximum de 3.
 
Pe langa vanzarile traditionale prin intermediul magazinelor cu profil naturist partenere, bacaniilor sau targurile de profil din tara si strainatate, societatea mai are un magazin online Luna Solai. Totodata, exista planuri de investitii intr-o noua linie de productie care sa ofere posibilitatea cresterii cantitatii de ulei presat la rece. 

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Produse romanesti premiate la Bruxelles
Rating:
Nota: 3.75 din 4 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Newsletter gratuit
Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Viermi rotunzi (ca si limbricul sau trichinela), de 0,5—2 mm lungime si incolori. Daunatori ai pl ...

Padure rara sau parte de padure cu arbori batrani in care este interzisa taierea lemnelor. ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016