Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Propria plantatie de Paulownia pentru profituri peste asteptari!

propria-plantatie-de-paulownia-pentru-profituri-peste-asteptari

O plantatie de Paulownia poate sa ne aduca castiguri de 30.000 de euro pe hectar, chiar din cel de-al treilea an de la lansarea afacerii. Si nu este vorba despre orice fel de afacere, ci despre una de interes din ce in ce mai mare pentru cei care detin capital necesar de investitii.


Copacii Paulownia ofera un lemn curat, neted, frumos, fara noduri. Acestea sunt si principalele motive pentru care lemnul Paulownia este utilizat la confectionarea instrumentelor muzicale scumpe, a pieselor de mobilier si in industria de constructie a avioanelor usoare sau a iahturilor.

De asemenea, o plantatie de copaci Paulownia renteaza si datorita faptului ca un copac, odata taiat, creste din vechea tulpina, lucru care indica faptul ca replantarea se efectueaza la intervale lungi de timp.

Mai mult, suntem tentati sa investim intr-o plantatie de Paulownia si datorita faptului ca discutam despre copaci recunoscuti ca detinand cea mai rapida crestere din lume. In doar trei ani de la plantare pot atinge inaltimea de 30 de metri si in 9 ani pot atinge inaltimea maxima.

In acelasi timp, lemnul Paulownia este unul de granualtie foarte fina, fapt care il face potrivit pentru constructia prefabricatelor, paletelor, panourilor de constructie, mobilierului casnic si nu numai. Trebuie mentionat faptul ca valoarea comerciala a lemnului Paulownia se apropie de cea a nucului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


O afacere cu propria plantatie de copaci Paulownia detine toate sansele de profitabilitate si datorita faptului ca lemnul obtinut se comporta excelent ca lemn de combustibil si datorita faptului ca arborii sunt de natura melifera. Productia de miere obtinuta poate atinge cantitati de 700 - 1000 de kg pe an.

Nu in ultimul rand, luam in considerare si faptul ca arborii Paulownia reusesc sa fixeze si sa stabilizeze solul sa absoarba o cantitate impresionanta de bioxid de carbon, curatand mediul inconjurator.

>>> Pentru cei interesati sa investeasca intr-o afacere cu propria plantatie de copaci Paulownia exista un ghid esential care ofera informatii valoroase. Ghidul "Cum sa faci bani din propria ta Plantatie de Paulownia" este disponibil si aici!
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016